Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

MasterChef 4: Κακό χαμό έκανε στην κουζίνα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τα πάνω-κάτω στη Silver Award Week

Σοκ

20 Μαΐου 2020 22:05
MasterChef 4: Κακό χαμό έκανε στην κουζίνα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τα πάνω-κάτω στη Silver Award Week

Με το γνωστό του χιούμορ μπήκε στην κουζίνα του MasterChef 4 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τους δύο παίκτες της ομάδας του και έφερε τα πάνω-κάτω στη Silver Award Week.

Η εβδομάδα του Silver Award ξεκίνησε χθες και την αρχή έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης με την ομάδα του. Η Μαρία ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια και πέρασε στην επόμενη φάση, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ.

Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απλά επικές, με τον Σωτήρη Κοντιζά μάλιστα να σημειώνει πως η μερίδα που θα βγάλει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι μικρή, όπως αυτές που σερβίρει και στο εστιατόριό του, ενώ σε κάθε του κίνηση, παίκτες και κριτές πανηγύριζαν.

Ο αγαπημένος κριτής φαίνεται πως έπαιρνε θάρρος από όλα όσα άκουγε και ενώ μαγείρευε ανενόχλητος το πιάτο του, έκανε σχόλια και στους δύο παίκτες από την ομάδα του, ζητώντας μάλιστα στον Μπέλλο να κάνει πιο αργά για να μην τελειώσει πριν από αυτόν.

Μάλιστα, κατάφερε να τελειώσει πολύ νωρίς το πιάτο του και του έμεινε μόνο το στήσιμο, ενώ καθυστερούσε επίτηδες, για να τελειώσει μαζί με τους δύο διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δεν του έδιναν μεγάλη σημασία και είχαν αφοσιωθεί στο πιάτο τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

MasterChef διαρροή: Πρόδωσαν τον μεγάλο νικητή

Μια απρόσμενη MasterChef διαρροή είχαμε σήμερα, καθώς το Πρωινό πρόδωσε το όνομα του νικητή για την αποψινή "διαμάχη". Ο Σταυρής που θα βρεθεί εναντίον του Δημήτρη, ποιος θα κερδίσει ωστόσο;

Μετά την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μένει με 2 μόνο παίκτες, τον Σταυρή και τον Δημήτρη, οι οποίοι και θα μονομαχήσουν απόψε για να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό του Silver Award, στο πλευρό της Μαρίας.

Δείτε ποιο το όνομα του νικητή στο MasterChef, σύμφωνα με την διαρροή στο Youweekly.gr.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share