Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

MasterChef 4: Έμεινε άλαλη η Μαριάννα - «Φαίνεται σαν να...»

Τι της είπε ο Κοντιζάς;

19 Μαΐου 2020 22:35
MasterChef 4: Έμεινε άλαλη η Μαριάννα - «Φαίνεται σαν να...»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4, ενώ μαγείρευε η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε τη Μαριάννα και την άφησε δίχως λαλιά. Μπορεί να ακούει περίεργο μιας και η Μαριάννα όλο μιλάει, αλλά αυτή τη φορά έμεινε "παγωτό" χωρίς να ξέρεις τι να απαντήσει.

Μετά από την ατάκα του Διονύση στον Γιώργο εχθές, που έμεινε αξέχαστη, ακόμα μιας που μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Της πέταξε μία ατάκα, η οποία την «πάγωσε» κανονικά, με τη διαγωνιζόμενη να μην ξέρει τι να απαντήσει, όταν ο κριτής της είπε πως φαίνεται σαν να έμαθε απ' έξω ένα πιάτο.

Μία πολύ ξεχωριστή εβδομάδα ξεκίνησε και τη σκυτάλη πήρε πρώτα η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, η οποία μαγειρεύει προκειμένου να αναδειχθεί ο πρώτος διαγωνιζόμενος που θα περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award.

Αυτό της είπε

Ενώ η Μαριάννα μαγείρευε, ο Σωτήρης Κοντιζάς την πλησίασε προκειμένου να μάθει τι σκέφτεται να φτιάξει. Εκείνη του εξήγησε πως δεν της άρεσαν και πολύ τα υλικά που βρήκε μέσα στο Mystery Box και έτσι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο τι θέλει να φτιάξει.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαριάννα πέταξε μερικές αδιανόητες ατάκες για τον Δημήτρη Μπέλλο. Δείτε εδώ όλα όσα είπε και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ο γνωστός σεφ τότε θέλησε να της εξηγήσει, πως όταν γύρισε στον διαγωνισμό, μπήκε με ένα πολύ δυνατό πιάτο και θα πρέπει να δείξει κάτι αντίστοιχα δυνατό και στην πορεία της στο παιχνίδι, αλλιώς θα είναι σαν να είχε μάθει απ' έξω το πιάτο με το οποίο μπήκε.

Η Μαριάννα έδειξε να καταλαβαίνει όλα όσα της έλεγε ο Σωτήρης Κοντιζάς και στη συνέχεια, μιλώντας στις κάμερες σχολίασε πως στεναχωρήθηκε που της μίλησε έτσι ο γνωστός σεφ, μιας και του έχει εξηγήσει πως ακόμα δεν έχει κάνει μεγάλη πορεία στο χώρο και δεν έχει εμπειρία.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share