Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της...» - Αδιανόητα «καρφιά» στο MasterChef 4

Τρομερές κόντρες

18 Μαΐου 2020 23:04
«Κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της...» - Αδιανόητα «καρφιά» στο MasterChef 4
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε ο Γιώργος στο MasterfChef. «Ο Μπέλλος κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας». Χαμός στο αποψινό επεισόδιο με το γλέντι να έχει ξεκινήσει από τη πρώτη στιγμή κιόλας του νέου επεισοδιού.

Βραδιά αποχώρησης η αποψινό στο μαγειρικό ριάλιτι και τα «άκουσε» για τα καλά ο Δημήτρης Μπέλλος από όλους. Όλοι οι παίκτες σκοπεύουν να κινηθούν στρατηγικά και στο στόχαστρο των περισσότερων είναι η Μάρλεν αλλά και η Μαρία με τον Μπέλλο. Μάλιστα όλοι τον κατηγορούν ότι επηρεάζεται πολύ από την αγαπημένη του και κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε προκειμένου να τη βοηθήσει, ενώ απίθανες ατάκες ειπώθηκαν και από τη Μαριάννα και τον Δημήτρη.

Ο Γιώργος σε μια συζήτηση με τον Διονύση, λέει ανοιχτά πως πιστεύει ότι ο Μπέλλος κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας και δεν ψηφίζει μαγειρικά αλλά στρατηγικά για να σώσει την αγαπημένη του.

Δείτε όσα είπε:

Youweekly.gr

Τρομερή ανατροπή στο MasterChed 4: Η κάρτα ασυλίας πήγε στον παίκτη που δεν περίμενε κανείς

Ανατροπή! Έγινε στο MasterChef αφού έγινε και χρήση της κάρτας ασυλίας. Ποιοι είναι τελικά οι υποψήφιοι που θα δώσουν μάχη για να παραμείνουν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής; Ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου σήμερα;

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας χρειάστηκε να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους, μιας και ήταν οι χαμένοι από την τελευταία δοκιμασία, με τον Δημήτρη Μπέλλο να έχει ασυλία.

Από την στιγμή που εκείνος δεν μπορεί να ψηφιστεί, είδαμε Ντέμη, Μαρία, Τζον και Μάρλεν να είναι υποψήφιοι, και έναν από αυτούς να δίνει το οριστικό "αντίο" στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Γιώργος ωστόσο έρχεται στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά καθώς θα είναι ο παίκτης που θα διαμορφώσει τους δύο παίκτες μιας και είναι ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας. Όπως και έκανε ανατροπή, αφού όχι μόνο την χρησιμοποίησε αλλά την έδωσε και στην Μαρία και έφερε μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι.

Τελικά υποψήφιοι κατέληξαν να είναι η Ντέμη και ο Τζον, ενώ όπως ακούγεται, αλλά όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, το άτομο που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής θα είναι η Ντέμη, ενώ εδώ μπορείτε να μάθετε και ποιες θα είναι οι επόμενες αποχωρήσεις!

Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share