Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

MasterChef: "Η Σπυριδούλα είναι γυναίκα;" - Ποιος παίκτης το είπε; (Video)

Με κέφι και επικές ατάκες ξεκίνησε το επεισόδιο!

7 Μαΐου 2019 21:24
MasterChef:

Το επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε με ανεβασμένη διάθεση για κάποιους παίκτες, εκτός από τον Ζαχίρ που είναι υποψήφιος! Ποιος παίκτης όμως είπε στον Χρήστο "Η Σπυριδούλα είναι γυναίκα;"!

Η Σπυριδούλα και ο Χρήστος συζητούν χαλαροί στο δωμάτιο, λίγο πριν φύγουν από το σπίτι του MasterChef.

Και κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Παντελής, έχοντας τυλίξει μία πετσέτα γύρω από τη μέση του και μια δεύτερη την έχει στον λαιμό του.

Ο Χρήστος ξαφνιάζεται όταν βλέπει να εμφανίζεται έτσι και μάλιστα μπροστά στη Σπυριδούλα.

Λίγα λεπτά αργότερα, σχολίασε: «Νομίζω πως το έπαθα το έμφραγμα πρωί πρωί. Δεν περίμενα να εμφανιστεί έτσι. Τόσο free να το πω; Και μάλιστα μπροστά σε μία γυναίκα».

Πώς το σχολίασε η Σπυριδούλα και τι είπε η ο Παντελής; Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Τα επικά σχόλια της Ασημίνας για το εκκεντρικό πουκάμισο του Πάνου! (Video)

Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές μας επιφύλασσε και το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, αφού οι παίκτες της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έκαναν μία ιδιαίτερα εκκεντρική εμφάνιση στην κουζίνα επιλέγοντας floral πουκάμισο!

Μάλιστα, ο κριτής του MasterChef όπως ήταν φυσικό δεν άφησε ασχολίαστη την στιλιστική επιλογή των παικτών του δηλώνοντας και ξαφνιασμένος από την αλλαγή στο look του Πάνου, του Ζαχίρ και του Μανώλη.

Η Ασημίνα με τη σειρά της σχολίασε την εμφάνιση του Πάνου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει ωραίο ντύσιμο, αλλά με το floral το πουκάμισο δεν μου αρέσει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα το αγόρι που με συνοδεύει να φοράει τέτοια πουκάμισα»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share