Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο κριτής του MasterChef αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του και πάθαμε σοκ!

Έλυσε την απορία μας!

24 Απριλίου 2019 14:00
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο κριτής του MasterChef αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του και πάθαμε σοκ!

Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος «το έχει» με το χιούμορ και το αποδεικνύει κάθε φορά μέσω αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά τώρα που αποκάλυψε το ύψος του!

Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι αναμφισβήτητα ο σταρ του MasterChef, αποκάλυψε το ύψος του και απάντησε σε όλους εκείνους που είχαν απορίες.

Ο σεφ είναι 1,74 μ...

«Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)», έγραψε ο σεφ-κριτής στο Twitter.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο κοντός από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι αρκετά ψηλοί άντρες. Μάλιστα, για το ύψος του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει δεχθεί τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος του είχε πει: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», κάνοντας να τον ξεσπάσει σε γέλια.

Όπως και να έχει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει «πέραση» στο γυναικείο φύλο, όπως φαίνεται στα σχόλια στα social media, ακόμη και αν δεν είναι δύο μέτρα!

Παράλληλα, δείτε το πρώτο μήνυμα του Θάνου μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι μαγειρικής του Star!

Πηγή: youweekly.gr

MasterChef διαρροή: Μάθετε τα πάντα για τον μεγάλο τελικό!

Ένα ακόμα spoiler έσκασε για το MasterChef! Όλες οι λεπτομέρειες για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι του Star!

Μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψαν το πρωί της Τετάρτης ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά!

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε, ότι τα αρχικά γυρίσματα του τελικού θα ξεκινήσουν την πρωτομαγιά, τότε θα είναι δηλαδή η έναρξη των γυρισμάτων.

Θα είναι μία σειρά δοκιμασιών και ήδη υπάρχει τελική δυάδα, θα διαγωνιστούν λοιπόν σε διάφορες μαγειρικές δοκιμασίες προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής.

Στον τελικό να πούμε πως θα έχουν ενεργό ρόλο και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρίσει από το σπίτι, καθώς έχουν κλιθεί όλοι να επιστρέψουν στην Αθήνα 1η Μαΐου προκειμένου να βρεθούν στα γυρίσματα του τελικού.

Ο τελικός θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, θα είναι μισός μαγνητοσκοπημένος μισός ζωντανός για να μην διαρρεύσει το τελικό αποτέλεσμα…», είπε χαρακτηριστικά η Βαλεντίνη Ράντη! Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά λίγο πριν... ρίξτε και μια ματιά στα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι.

 

Ροή ειδήσεων

Share