Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Η είδηση που μας άφησε άφωνους! - Ποιος κριτής αποχωρεί από το παιχνίδι;

Ποιο είναι το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του;

27 Απριλίου 2019 18:33
MasterChef: Η είδηση που μας άφησε άφωνους! - Ποιος κριτής αποχωρεί από το παιχνίδι;

Η είδηση για τον κριτή του αγαπημένου παιχνιδιού του MasterChef για την επερχόμενη αποχώρησή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου..

Πριν από λίγο έσκασε η είδηση πως ένας από τους 3 κριτές από το MasterChef σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι του STAR.

Η ομάδα Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη ενδέχεται να «σπάσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ένας εκ των τριών σεφ έχει ήδη εκφράσει σοβαρές ενστάσεις για τη συνέχιση του παιχνιδιού τη νέα σεζόν και φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει, επικαλούμενος άλλες υποχρεώσεις που έχει αφήσει πίσω λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων.

Ποιος είναι αυτός; Σίγουρα θα μάθουμε πολύ σύντομα!

Πηγή: youweekly.gr

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο κριτής του MasterChef αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του και πάθαμε σοκ!

Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος «το έχει» με το χιούμορ και το αποδεικνύει κάθε φορά μέσω αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά τώρα που αποκάλυψε το ύψος του!

Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι αναμφισβήτητα ο σταρ του MasterChef, αποκάλυψε το ύψος του και απάντησε σε όλους εκείνους που είχαν απορίες.

Ο σεφ είναι 1,74 μ...

«Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)», έγραψε ο σεφ-κριτής στο Twitter.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο κοντός από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι αρκετά ψηλοί άντρες. Μάλιστα, για το ύψος του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει δεχθεί τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος του είχε πει: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», κάνοντας να τον ξεσπάσει σε γέλια.

Όπως και να έχει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει «πέραση» στο γυναικείο φύλο, όπως φαίνεται στα σχόλια στα social media, ακόμη και αν δεν είναι δύο μέτρα!

Παράλληλα, δείτε το πρώτο μήνυμα του Θάνου μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι μαγειρικής του Star!

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share