Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

15 ώρες μυρίζει «χρυσός» γι' αυτά τα 2 ζώδια: Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη!

Εξαιρετικά νέα από τον Κώστα Λεφάκη

11 Δεκεμβρίου 2023 11:04
15 ώρες μυρίζει «χρυσός» γι' αυτά τα 2 ζώδια: Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Η μισή μέρα πέρασε ωστόσο ο Κώστας Λεφάκης μας βάζει στο κλίμα σχετικά με το ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά στο οικονομικό κομμάτι για τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις αστρολογικές του προβλέψεις για το elle.gr;

Ζώδια σήμερα: Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο επιεικείς με τον εαυτό σας και μην πέφτετε σε συναισθηματικές παγίδες με συγγενικά άτομα που εκμεταλλεύονται, συνειδητά ή ασυνείδητα, την αδυναμία που τους έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σας, τα οποία δεν είστε ακόμη σε θέση να γνωρίζετε. Εσείς κινηθείτε σιωπηλά και διπλωματικά για είστε εσείς ο κερδισμένος στο τέλος.

15 ώρες μυρίζει «χρυσός» γι' αυτά τα 2 ζώδια: Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν υπάρξουν κάποια προβλήματα στον οικογενειακό τομέα που χρειάζονται επίλυση, φροντίστε να δίνετε τις μάχες σας δυναμικά και αποφασιστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετακινήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες και ανταλλαγή απόψεων είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, χωρίς φυσικά να λείπει και κάποια ένταση.

Διαβάστε επίσης: Ορυχείο χρυσού για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια: 7 μέρες βουτηγμένες στο χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη

ΛΕΩΝ

Προσπαθήσετε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας επιλέγοντας τις δραστηριότητές σας. Καλό είναι επίσης να μην δίνετε ανεδαφικές υποσχέσεις που θα σας αγχώσουν αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την περίοδο αυτή σημειώνονται αλλαγές που αφορούν την καθημερινή σας ζωή, είτε το θέλετε είτε όχι, γι’ αυτό φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Κάποια περιστατικά ενδέχεται να σας αποδιοργανώσουν για λίγο. Η μέρα σας πάντως θα έχει δόσεις χιούμορ και συμπαθητικών συγκυριών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα οι άλλοι σας εκνευρίζουν. Όμως μην ξεχνάτε ότι η διπλωματική αντιμετώπιση των καταστάσεων φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα εκεί που οι άλλοι είναι αμετάπειστοι.

15 ώρες μυρίζει «χρυσός» γι' αυτά τα 2 ζώδια: Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έστω και αν σήμερα νιώθετε αρκετά αναστατωμένοι ψυχολογικά, οφείλετε να παραμείνετε συνετοί για τη δική σας ασφάλεια και να δείτε πιο καλοπροαίρετα κάποια προβλήματα που σας αφορούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό θα ήταν να φιλοσοφήσετε εργασιακά ή οικονομικά προβλήματα που, προς το παρόν, δεν μπορούν να αλλάξουν. Μία σχέση σας περνάει κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας υποχρεώνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μη διστάζετε λοιπόν να βάλετε τα θεμέλια για μια αλλαγή.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα πρέπει να τα προλάβετε όλα και να είστε παντού, ενεργώντας βέβαια πάντα με σύνεση και υπευθυνότητα. Προσοχή στις ερωτικές σχέσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share