Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Ορυχείο χρυσού για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια: 7 μέρες βουτηγμένες στο χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη

Μοιράζει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης

11 Δεκεμβρίου 2023 09:56
Ορυχείο χρυσού για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια: 7 μέρες βουτηγμένες στο χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια εβδομάδας: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας, που μόλις ξεκίνησε, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις αστρολογικές του προβλέψεις για το elle.gr;

Ζώδια εβδομάδας - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Η νέα Σελήνη της εβδομάδας δίνει ευκαιρίες για να επιταχύνετε την προώθηση των υποθέσεων σας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αποτελεί έναν οιωνό ικανό, να ενισχύσει οικονομικούς εφοδιασμούς αλλά και μεγαλύτερες ελπίδες για το εγγύς μέλλον γύρω από τις πρακτικές σας ανάγκες. Αντιξοότητες και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν και αυτές οφείλονται ακόμη μια φορά σε δικές σας αναβολές, ή σε διαφορετικές πιέσεις και προτεραιότητες. Στα αισθηματικά σας δεχτείτε την κατάσταση όπως έχει. Γενικότερα μην κάνετε λάθη εκτίμησης ή βιαστικές αταξίες σχετικά με μια υπόθεση σας.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη δημιουργεί τις προϋποθέσεις να περάσετε καλά το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου συμπεριλαμβανομένων και των εορταστικών ημερών του. Οι περισσότεροι είστε δραστήριοι και αυτό θα φανεί στην απόδοση σας στην εργασία παρόλο που η καχυποψία και η νευρικότητα σας δεν βοηθούν να χαρακτηριστείτε ιδανικοί συνεργάτες. Συγκριτικά με άλλα ζώδια, τα σχέδια σας βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο και αν συνεχίσετε με την ίδια επιμονή, το 2024 προβλέπεται σαφώς πιο ενισχυτικό. Καλύτερα θα εξελιχθούν και τα αισθηματικά σας και είναι βέβαιο ότι σε ώρες ανάγκης, οικονομικής ή άλλης θα βρεθεί εξυπηρέτηση.

Διαβάστε επίσης: Ο Ερμής φέρνει χρυσάφι για 3 ζώδια: Φουλ χρήμα από την Σμάρω Σωτηράκη

Ορυχείο χρυσού για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια: 7 μέρες βουτηγμένες στο χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη σημαίνει αύξηση υποχρεώσεων κάθε είδους για το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου. Καλλιεργήστε την διπλωματία και την σωστή προσέγγιση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πολλά από αυτά που σας ενδιαφέρουν κρίνονται από αυτούς για αυτό και εσείς καλείστε να κάνετε τον κόπο να δώσετε ένα νέο ρεσιτάλ επικοινωνιακής δεξιοτεχνίας. Δεν έχουν τόση σημασία τα γεγονότα, όσο η ψυχολογική στάση που θα επιλέξετε και οι αναθεωρήσεις που θα κάνετε στο τρόπο που επιδιώκετε να δικαιωθείτε στην καριέρα αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη αυξάνει την κίνηση και πληθαίνει τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Συνηθισμένοι πλέον στην νευρικότητα που πυροδοτεί κάποιου είδους αναστάτωση σε όλα τα προγράμματα που έχετε καταστρώσει, φαίνεται ότι οι περισσότεροι φθείρεστε πλέον λιγότερο και έχετε καταφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι επόμενες μέρες σας διευκολύνουν αρκετά να διεκπεραιώσετε σημαντικές υποθέσεις ή να αφιερωθείτε περισσότερο σε αυτά που σας αφορούν. Εκείνο που πρέπει να καταφέρετε είναι να προσαρμοστείτε στις νέες αλλαγές που έρχονται.

Λέων

Μεταβατικό παραμένει το διάστημα ενώ η νέα Σελήνη ενισχύει από σήμερα τις δημιουργικές σας επιδόσεις ή σας διευκολύνει να έχετε αυτό που θέλετε. Καθυστερήσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες δεν θα λείψουν γι αυτό χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους σας, τόσο στην επικοινωνία με συνεργάτες, αλλά και με τον σύντροφο, ή την οικογένεια. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό εγγυάται μια καλύτερη συνέχεια του μήνα τουλάχιστον στο στενό περιβάλλον. Ενώ ο Ερμής στον Αιγόκερω, σας εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όπου και εάν χρειαστεί.

Παρθένος

Σημαδιακό του πέρασμα αυτού του διαστήματος αλλά και σημαντικό επίσης. Είναι φανερό πως τελειώνοντας 2023 θα πρέπει να αναλογιστείτε εκτός από τις ταλαιπωρίες, τα λάθη που τις προκάλεσαν και να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στην συμπεριφορά σας. Ενόψει των εορτών ανασυντάξτε τις συναισθηματικές σας δυνάμεις και επιμείνετε να υπερασπίζεστε τις σχέσεις που σας αφορούν. Αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν αλλά γενικότερα, μπορείτε και να καταφέρετε τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων και να ενισχύσετε το γόητρο σας. Όσοι δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε μια ανειλημμένη σας υποχρέωση, φροντίστε να πάρετε πίστωση χρόνου ώστε να τα καταφέρετε αργότερα.

Ορυχείο χρυσού για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια: 7 μέρες βουτηγμένες στο χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια εβδομάδας - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν οι προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

Ζυγός

Η νέα Σελήνη εντείνει το άγχος και πληθαίνει τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Τονίζει επίσης το ρομαντικό στοιχείο του χαρακτήρα σας αλλά μαζί με αυτό και την ματαιοδοξία σας. Φανείτε επιμελείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μην μεγαλώνετε τις καθημερινές αντιξοότητες με την ανυπομονησία σας. Διαχειριστείτε σοφά τα οικονομικά σας αλλά μην παρασύρεστε από πληροφορίες που θα σας δώσουν και οι οποίες δεν είναι σίγουρο πως είναι αληθινές. Προσπαθήστε να δράσετε «καθαρά» και αφήστε σε άλλους το προνόμιο να μπερδεύονται με τις καταστάσεις.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη ευαισθητοποιεί οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Η πορεία όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σας αποτελεί μια εγγύηση τύχης και διευκόλυνσης. Μη διστάσετε λοιπόν να αγωνιστείτε για ότι επιθυμείτε ακόμα και αν αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα αιφνιδιάσουν το έμψυχο περιβάλλον σας. Μη βιάζεστε να εφαρμόσετε νέα σχέδια στην εργασία σας αλλά οργανώστε καλά μετακινήσεις ή ψυχαγωγικά προγράμματα. Τέλος μην είστε αφελείς σε ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έχει πάρει κάποιες ανεπιθύμητες διαστάσεις. Αισθηματικά ξεκαθαρίστε το τοπίο με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει με τον καλύτερο και ανώδυνο για όλους τρόπο.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, λειτουργεί ευεργετικά για αρκετούς τομείς που σας αφορούν αλλά δεν σας απαλλάσσει από την νευρικότητα και τον καταναλωτισμό. Προσπαθήστε να χαρείτε για ότι καλό σας συμβαίνει και μην θυμώνετε για ότι καθυστερεί ή περιπλέκεται. Οικονομικά μπορείτε να κάνετε σχέδια αλλά προς το παρόν οφείλετε να είστε συνεπείς στην διαχείριση των χρημάτων σας. Αισθηματικά υπάρχει προσφορά απλώς εσείς δεν ξέρετε ακόμα τι ακριβώς θέλετε. Η λύση της τελευταίας στιγμής θα σας διευκολύνει, αλλά δεν θα σας απαλλάξει από ευθύνες που σας αναλογούν. Διαχειριστείτε σοφότερα τις γνώσεις σας!

Δείτε ακόμα: 24ωρο "ταξίδι" χρημάτων και έρωτα για Καρκίνους και 3 Ζώδια - ΤΖΑΚ ΠΟΤ από την Λίτσα Πετρίδη

Αιγόκερως

Η περίοδος αυτή είναι και κουραστική αλλά και ικανοποιητική. Κουραστική γιατί θα αντιμετωπίσετε έκτακτες υποχρεώσεις και , ικανοποιητική διότι θα αποδειχτείτε πιο επιδέξιοι αλλά και τυχεροί μαζί στις διευκολύνσεις. Αυτό που θα σας απασχολήσει είναι η εξέλιξη κάποιων συνεργασιών σας προκειμένου να μην διακινδυνέψετε το γόητρο και τα κεκτημένα σας . Για να τα υπερασπιστείτε όμως αυτά ίσως θα πρέπει να πείτε μερικά «όχι» ή να διακόψετε κάποιες σχέσεις. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις ιδιότητες που σας χαρακτηρίζουν και κυρίως την καρτερικότητα και την σιωπή.

Ορυχείο χρυσού για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια: 7 μέρες βουτηγμένες στο χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου και η πορεία του Άρη στον Τοξότη, ανοίγουν ένα καινούριο δρόμο για την πραγματοποίηση προσδοκιών αλλά και πρακτικών υποθέσεων. Οι μέρες αυτές μπορεί να είναι κουραστικές αλλά οι επιδόσεις σας θα είναι σπουδαίες. Μην φοβηθείτε τον κόπο ή και τον αγώνα αν χρειαστεί. Στο χέρι σας είναι να αυξήσετε την δημοτικότητα σας ή να πετύχετε κάτι στα επαγγελματικά σας που επιδιώκατε εδώ και μήνες. Στις σχέσεις σας δεν είναι εύκολο να ικανοποιήσετε όλους τους ανθρώπους, γι αυτό σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει κάτι περισσότερο από αυτά που μπορεί!

Ιχθείς

Η νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου φέρνει μια νέα θύελλα υποχρεώσεων αλλά και ενδιαφερόντων. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και εργαστείτε πιο συνειδητά για κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας. Αισθηματικά αποδεχτείτε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και θα διαπιστώσετε ότι πολλά οφείλονταν στη δική σας υπερβολή. Μην αφήνετε τις σκέψεις να σας πλημμυρίζουν με αρνητικά ενδεχόμενα και μην περιμένετε από τους άλλους να σας χτυπήσουν την πόρτα αν δεν τους προσκαλέσετε. Προφυλάξτε τα νεύρα σας από την φθορά και την προσωπική σας ζωή από τα σχόλια τρίτων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share