Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Γεμάτα πορτοφόλια και ΑΤΜ από τον Κώστα Λεφάκη: Καρκίνοι κι άλλα 2 ζώδια σε τρομερή τύχη

Φέρνει ευχάριστα ο Κώστας Λεφάκης

28 Νοεμβρίου 2023 10:10
Γεμάτα πορτοφόλια και ΑΤΜ από τον Κώστα Λεφάκη: Καρκίνοι κι άλλα 2 ζώδια σε τρομερή τύχη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Τυχερά και άτυχα ζώδια της ημέρας - Ποιοι θα ευνοηθούν και ποιοι όχι την σημερινή μέρα (28/11); Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Νοεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς...

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα καλό είναι να είστε προσεκτικοί με το άμεσο περιβάλλον σας, διότι ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές οι οποίες συχνά οδηγούν σε προσωρινή διακοπή σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η ημέρα είναι πολύ τυχερή για σας συναισθηματικά και πιθανόν σε άλλες πιο προσωπικές πλευρές της ζωής. Ένα άτομο από τη φύση του καλό ενεργεί κατά κάποιο τρόπο ενεργητικά για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες και ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν ή ένα ευχάριστο γεγονός μέσα στην οικογένεια.

Δείτε ακόμα: Αφροδίτη στο Σκορπιό έως 29 Δεκεμβρίου: Ο Άγιος Βασίλης και η Χριστίνα Στεργίου φέρνουν φουλ χρήμα γι' αυτά τα 5 ζώδια

Γεμάτα πορτοφόλια και ΑΤΜ από τον Κώστα Λεφάκη: Καρκίνοι κι άλλα 2 ζώδια σε τρομερή τύχη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα θέλετε να βρίσκεστε με κόσμο αυτό τον καιρό, να διασκεδάζετε τους άλλους ή να απολαμβάνετε εσείς οι ίδιοι την ψυχαγωγία. Ευνοούνται οι προσωπικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Οι σχέσεις αναπτύσσονται και αποδίδουν σήμερα. Οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη από φίλους και από το άμεσο περιβάλλον θα σας βοηθήσει στο να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί, ήσυχοι, ρεαλιστές και περιεκτικοί. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε. Η κατάσταση θα είναι προσωρινή.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ
Την περίοδο αυτή έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα απ’ ότι συνήθως και αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανά οφείλεται στην στάση των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια περίοδος μοναξιάς. Οι άλλοι ίσως σας κατακρίνουν ή ίσως δείξουν κάποια συναισθηματική ψυχρότητα απέναντι των προβλημάτων σας αυτή την ημέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως είστε καταβεβλημένοι εξαιτίας των δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σας και σας στερούν το δικαίωμα να επέμβετε και να τις σταματήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα, σας φαίνονται αγγαρεία ή τουλάχιστον συναισθηματικά περιοριστικά και ίσως σήμερα νιώσετε προσωρινά πεσμένοι ψυχολογικά.

Γεμάτα πορτοφόλια και ΑΤΜ από τον Κώστα Λεφάκη: Καρκίνοι κι άλλα 2 ζώδια σε τρομερή τύχη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα δεν είναι τόσο καλή. Αποφύγετε την σύγκρουση με το άμεσο περιβάλλον σας προσπαθώντας να απομακρυνθείτε προσωρινά από αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι η σωστή ημέρα για απομόνωση, ησυχία και αυτοκριτική. Μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις εξαιτίας των άλλων. Οι συνέπειες θα βλάψουν μόνον εσάς.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share