Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Χρυσάφι» από Βάσια Μαυράκη: Πλέουν στα χρήματα Ταύροι και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

2 Οκτωβρίου 2023 10:27
«Χρυσάφι» από Βάσια Μαυράκη: Πλέουν στα χρήματα Ταύροι και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσάφι» προβλέπει η Βάσια Μαυράκη, καθώς Ταύροι και άλλα 3 ζώδια θα πλέουν στα χρήματα.

Τι αναφέρει η αστρολόγος για τα 12 ζώδια; Ποιοι θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και ποιοι θα τα βρουν σκούρα; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Δείτε το βίντεο

Έχουν τη ματαιοδοξία στο αίμα τους: Αυτά είναι τα πιο ναρκισσιστικά ζώδια - Ποιο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Παρθένος

Σίγουρα όταν σκέφτεστε τη λέξη σνομπ αυτό το ζώδιο σάς έρχεται στο μυαλό. Οι εκπρόσωποί του είναι τελειομανείς και θεωρούν πως πετυχαίνουν τα πάντα επειδή ακολουθούν το πρόγραμμά τους, στο οποίο θα θελήσουν να βάλουν και εσάς είτε σας αρέσει είτε όχι. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο πιο ναρκισσιστικό από αυτό;

Σκορπιός

Το πιο μυστικοπαθές ζώδιο από όλα κρύβει καλά τα στοιχεία του χαρακτήρα του που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Ωστόσο, μπορεί εύκολα να γίνει σνομπ και να προσβάλλει τους άλλους μόνο και μόνο για να νιώσει το ίδιο καλύτερα. Χειραγωγεί και λέει ψέματα για να πετύχει τον στόχο τους και μπορεί να γίνει πολύ τοξικό.

ζώδια σύμβολα

Τοξότης

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν ανάγκη την ελευθερία. Θέλουν να νιώθουν αδέσμευτοι, ενώ θεωρούν πως έχουν πάντα δίκιο και η γνώμη τους είναι ανώτερη των άλλων. Δείχνουν πως λαμβάνουν βιαστικές αποφάσεις, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό τους έχουν σκεφτεί καλά τι θα κάνουν. Αυτό το χαρακτηριστικό τους εντάσσει στην κατηγορία των ζωδίων – νάρκισσων.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πατήσουν επί πτωμάτων για να τα καταφέρουν. Η προσωπικότητά τους είναι αλαζονική και θεωρούν πως δικαιούνται το κάτι παραπάνω, ακόμα κι αν δεν το αξίζουν – ειδικά στον χώρο εργασίας τους.

Κριός

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το ζώδιο στην κορυφή της λίστας με τα πιο ναρκισσιστικά. Την πρωτιά κατέχει ο Κριός. Οι Κριοί θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν και να αναδειχθούν. Θέλουν να έχουν πάντα την πρώτη θέση, ενώ χρησιμοποιούν τον ναρκισσισμό και ως όπλο ανεξαρτησίας, καθώς δεν θέλουν να εξαρτώνται από κανέναν και τίποτα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share