Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

Τζακ ποτ από την Αθηνά Βαγενά: Κριοί, Λέοντες, Ταύροι, Αιγόκεροι και δύο ακόμα ζώδια οι τυχεροί της εβδομάδας 24-30 Ιουλίου (Video)

Επικοινωνίες και συναντήσεις ξυπνούν επιθυμίες του χτες - Αναλυτικά οι προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

22 Ιουλίου 2023 12:15
Τζακ ποτ από την Αθηνά Βαγενά: Κριοί, Λέοντες, Ταύροι, Αιγόκεροι και δύο ακόμα ζώδια οι τυχεροί της εβδομάδας 24-30 Ιουλίου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τζακ ποτ από την Αθηνά Βαγενά με τους Κριούς, Λέοντες, Ταύρους, Αιγόκερους και δύο ακόμα ζώδια να είναι οι τυχεροί της εβδομάδας 24-30 Ιουλίου. Παράλληλα, ερωτική και οικονομική "λάβα" προβλέπει ο Κώστας για τους Καρκίνους, Ζυγούς, Σκορπιούς αλλά και δύο ακόμη ζώδια.

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Εβδομάδα επανεκτιμήσεων για το τί είναι σημαντικό, το τι έχει αξία και το τί πραγματικά επιθυμούμε. Ο καυτός Ιούλιος φτάνει στην ολοκλήρωση του κύκλου του, τα γενέθλια των Λιονταριών ξεκινούν επίσημα και η διάθεση για ανεμελιά και απόλαυση είναι τονισμένη!

Οι καταστάσεις γύρω μας δεν ηρεμούν έτσι όπως θα θέλαμε, με αποτέλεσμα η ανεπάρκεια να είναι χαρακτηριστική και να μας βάζει σε διαδικασίες αναμοχλεύσεων ή και αλλαγής σχεδίων.

Διανύουμε μία εβδομάδα που το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην 1η Πανσέληνο του Αυγούστου και οι πλανητικές διελεύσεις των ημερών, φανερώνουν ότι υπάρχει παράταση στις προκλήσεις τις δοκιμασίες, με μόνη διαφορά ότι η Συνάντηση του Ερμή με την Ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει την ανάγκη για επαφή με ανθρώπους και επιθυμίες του χτες….

Τα Τυχερά Ζώδια της εβδομάδας: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου και Ταύροι Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, όπως αναφέρει στο oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share