Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Χρυσό» διάστημα από Άντα Λεούση: Χρήματα με τη «σέσουλα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

4 Ιουνίου 2023 13:42
«Χρυσό» διάστημα από Άντα Λεούση: Χρήματα με τη «σέσουλα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» διάστημα προβλέπει η Άντα Λεούση, καθώς σύμφωνα με την αστρολόγο θα έρθουν χρήματα με τη «σέσουλα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Ενώ, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που αγαπούν πολύ την οικογένεια.

ΚΡΙΟΣ: Οι ζήλιες και τα αρρωστημένα πάθη ανήκουν πλέον στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση τους στην ηρεμία, τη γαλήνη και την ευτυχία. Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στα φόρτε τους τον τελευταίο καιρό και τα συναισθήματα σας ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Από εδώ και πέρα το σκηνικό αλλάζει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτίμηση των συμβάντων και τις απαραίτητες διορθώσεις όπου κρίνεται εσείς αναγκαίο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως αναζητήσετε σχέσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας κάνουν να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας ενόχλησαν ή σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Όμως, ακόμα και αν δεν καταφέρετε να αναπληρώσετε πλήρως τις συναισθηματικές σας ελλείψεις, θα μπορείτε να έχετε πιο «ανάλαφρες» απολαύσεις, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις και η μέρα προσφέρεται περισσότερο, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει να μπερδέψετε αισθήματα με συμφέροντα και χρήματα, γιατί αυτός ο συνδυασμός δεν πρόκειται να αποδώσει. Κάντε πιο συνειδητοποιημένες επιλογές και εργαστείτε για να καταφέρετε ένα καλύτερο και ξεκάθαρο επίπεδο σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επεμβάσεις φίλων ή συγγενών πάνω στη σχέση σας κάποιες φορές θα είναι εκνευριστικές, αλλά δε χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να χαλάσετε τη σχέση σας, εκτός αν ανήκετε σε εκείνους που ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να απαλλαγούν από το σύντροφό τους. Εάν όμως, δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μη ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αλλά κρατήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Μην υποκύψετε σε ερωτικές περιπέτειες που θα φιλοδοξούν να πάρουν από εσάς πράγματα, αλλά διαλέξτε για σύντροφο ένα άτομο που θα σας καταλαβαίνει και θα σας στηρίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επιλογές σας πρέπει να είναι δύο, ή που θα επιστρέψετε στις μοναχικές σας συνήθειες ή που θα βρείτε ένα σύντροφο θερμό. Δε χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας φτάνουν σε αδιέξοδα. Φροντίστε την κοινωνική σας ζωή και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια.
Αρπάξτε τις ευκαιρίες και απελευθερωθείτε ψυχικά και κατ’ επέκταση αναβαθμίστε και το επίπεδο της ζωής σας. Εάν θέλετε κάντε το ίδιο και με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, για να πετύχετε πολλές διορθωτικές αλλαγές.

Άντα Λεούση ζώδια


ΛΕΩΝ: Η εύκολη έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας, θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα της επικοινωνίας. Οι γενικές προοπτικές στον τομέα του έρωτα κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι, γι’ αυτό μη ρίξετε την ψυχολογία σας. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε ένα ταξιδάκι, οι πρώτοι για να αφήσετε τον εαυτό σας να δράσει ανενόχλητο μακριά από τα συνηθισμένα και να βρείτε μια καινούρια σχέση, ενώ οι δεύτεροι για να ανανεώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πάντα θα είναι πιθανόν να συμβούν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι επιλογές που θα έχετε να κάνετε θα είναι σαφώς περισσότερες από άλλες φορές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε πιο άνετους ρυθμούς αλλά και να πετύχετε ουσιαστικές επαγγελματικές αναβαθμίσεις. Όμως, για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο, είναι απαραίτητη μια προεργασία, η οποία θα αφορά τη διαφήμιση των προσόντων σας και την προβολή της δουλειάς σας. Οι δυνατότητες που θα υπάρχουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας, θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έχουν την καλή διάθεση να σας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να βρείτε και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε σωστές επιλογές. Οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες, η σεξουαλικότητά σας τονισμένη και θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε καινούριες εμπειρίες. Αποφασίστε εσείς, αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αν θα αφήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα να μπει στη ζωή σας ή αν θα καταλήξετε σε ένα χωρισμό εφόσον κρίνετε ότι η σχέση που έχετε δεν πάει άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώστε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με υπευθυνότητα. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε και εσείς. Δείξτε τους τον πραγματικό σας εαυτό, που είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που προσποιηθήκατε τον τελευταίο καιρό και θα ενθουσιαστούν. Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αλλά και να κάνετε πραγματικότητα πολλά από το όνειρά σας. Τολμήστε συζητήσεις και επαφές που δεν τολμούσατε να κάνετε, γιατί φοβόσασταν και όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας για να δημιουργήσετε μια σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις να πετύχετε το στόχο σας. Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά και στον επικοινωνιακό σας τομέα. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα, να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ. Αντιμετωπίστε πιο σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ακόμα και αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όλα δείχνουν πως πια έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας ποια άτομα από αυτά που συναναστρέφεστε θέλετε να μείνουν στη ζωή σας και ποια όχι. Κάποιους τους αγαπήσατε πολύ και τους το δείξατε, ενώ κάποιους άλλους τους διαγράψατε. Ίσως σε μερικές περιπτώσεις οι επιλογές σας να ήταν παρορμητικές και να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες αναθεωρήσεις, όμως, θα έχετε όλη την καλή διάθεση και την επιθυμία να τα έχετε με όλους καλά. Συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και σας φέρνουν τα πάνω κάτω, για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο συναισθηματικός σας τομέας σας έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε την υπάρχουσα σχέση σας, είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν. Αφιερώστε χρόνο στο εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή, για να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί που προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας σημεία και τραβήξτε την προσοχή αρκετών προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του κοινωνικού σας κύκλου. Γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι, πρέπει να βοηθήσετε το σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει. Εάν θυμάστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητές του να έρχονται κόντρα με τις δικές σας, θα συνεχιστεί η ισορροπία στη σχέση σας, αλλά και η αποφυγή προστριβών και εντάσεων. Ο διάλογος θα είναι η καλύτερη μέθοδος σε κάθε περίπτωση για να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, ενώ οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι από κοινού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share