Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Αφθονία» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Πλούτος και χρήματα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Οι προβλέψεις των αστρολόγων

29 Μαΐου 2023 09:14
«Αφθονία» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Πλούτος και χρήματα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα, ο Κώστας Λεφάκης και η Άση Μπήλιου συμφωνούν ότι θα έρθει αφθονία με πλούτο και χρήματα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Ποιοι θα δουν, λοιπόν, την «χλιδή» να έρχεται; Ποιοι, από την άλλη πλευρά, πρέπει να προσέξουν και να είναι λίγο πιο φειδωλοί; Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

Οι προβλέψεις των αστρολόγων

ζώδια και χρήματα

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Επιχείρηση «γραμματόσημο»: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κολλάνε όταν τα «φτύνεις»

Κριός

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια που πραγματικά κολλάνε, εάν αδιαφορείς. Σε καμία περίπτωση δεν θα δείξεις ότι σε έχει δεδομένη και απλά τον αφήνεις συνέχεια σε αναμονή. Η προσπάθειά του να σε διεκδικήσει, τον κάνει ακόμα πιο παθιασμένο μαζί σου. Μην του δείξεις ότι είσαι 24/7 διαθέσιμη για εκείνον, γιατί θα το χάσεις σίγουρα το παιχνίδι. Το κυνήγι για την διεκδίκησή του, θα αποκτήσει γοητευτικό χαρακτήρα, αν καταφέρεις να κρατηθείς στο ύψος σου.

Δίδυμος

Στον Δίδυμο άντρα αρέσει πολύ το «γράψιμο» και γενικά να τον αφήνεις σε αναμονή, για να μπορεί εκείνος να σε κυνηγήσει και να προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου. Αυτό είναι ένα στοίχημα που βάζει με τον εαυτό του και δεν σταματά αν δεν το κερδίσει. Προσοχή, όμως. Μπορεί να του αρέσει ο τρόπος αυτός, αλλά τον βαριέται και σύντομα. Θα χρειαστεί να του δίνεις μερικά ψίχουλα σημασίας προκειμένου να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του.

ζώδια φτύσιμο

Ζυγός

Αναμφίβολα, ο Ζυγός έχει τόσο μεγάλη γοητεία, που θα σε μαγνητίσει με μεγάλη ευκολία. Το ίδιο όμως, μπορεί να κάνει και αυτός, εάν του δείξεις ότι δεν είσαι κάτι δεδομένο και σίγουρο, θα τον κερδίσεις. Θα τρέξει να σε ψάξει και να σε κατακτήσει ξανά και ξανά, ωστόσο, υπάρχει και ο κίνδυνος να τον αφήσει αδιάφορο αυτή σου η «προσέγγιση», απλά γιατί ήδη έχει βρει κάτι άλλο.

Καρκίνος

Το σίγουρο είναι ότι ένας Καρκίνος θα κολλήσει πολύ μαζί σου, εάν τον φτύσεις και δεν του τα δώσεις όλα έτοιμα, αλλά αυτό θα σε κουράσει πολύ. Ο λόγος; Είναι τόσο ανασφαλής γι’ αυτά που νιώθει, που θα στα δείχνει με το σταγονόμετρο, σε τέτοιο σημείο που θα σε κάνει να θέλεις να τρέξεις μακριά του.

Τοξότης

Όπως είναι και το σύμβολο του ζωδίου του, αυτός θα αποφασίσει ποια θα είναι η κατάκτησή του και ποια θα βάλει στη ζωή του. Εάν σε επιλέξει, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις καλά πως παρόλο που του αρέσει να στοχεύει την αγάπη του, ακόμα και εάν τον «φτύνει» αυτή, δεν αρέσκεται και στο να αναλώνεται και πολύ σε αυτό. Το θέμα είναι ότι βαριέται εύκολα με το θήραμά του και άντε μετά να βρεις τρόπους να του κεντρίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ξανά. Καλύτερα να φύγεις, παρά να τον κυνηγήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share