Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

«Γαϊτανάκι» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ερωτική «θύελλα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

29 Μαΐου 2023 07:20
«Γαϊτανάκι» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ερωτική «θύελλα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Γαϊτανάκι» προβλέπει σήμερα η Άση Μπήλιου, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ερωτική «θύελλα» σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τις πρωινές ώρες σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια αίσθηση ατονίας αλλά και σύγχυσης.

Ενδεχομένως κάποιοι δεν έχουν συνέλθει από τη χαλαρότητα του Σαββατοκύριακου. Μετά τις 12:46 και μέχρι τις 17:50 η Σελήνη παραμένει μεν στην Παρθένο, αλλά θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

Θα χρειαστεί να περάσουν αυτές οι ώρες για να περάσει η Σελήνη στον πιο εξωστρεφή, ενεργητικό Ζυγό, για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και την όρεξη μας για να τρέξουμε για τις όποιες υποχρεώσεις μας.

Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει λίγο πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας και δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές μας με φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες μας.

Αρκετά πιο απαιτητική η μέρα για τους μεταβλητούς εκπροσώπους του ζωδιακού: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, που ίσως έχουν περισσότερες υποχρεώσεις στο πρόγραμμα τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share