Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

«Πελάγωμα» από Λίτσα Πατέρα: Χρηματικές απώλειες και οικονομικό σάστισμα για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

29 Μαΐου 2023 08:04
«Πελάγωμα» από Λίτσα Πατέρα: Χρηματικές απώλειες και οικονομικό σάστισμα για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Instagram. Σήμερα, όπως φαίνεται, σύμφωνα με την αστρολόγο θα έρθει «πελάγωμα» για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα προκύψουν χρηματικές απώλειες και οικονομικό σάστισμα.

Η γνωστή αστρολόγος προκειμένου να διευκολύνει τους ανθρώπους που την παρακολουθούν έχει μοιράσεις τις προβλέψεις των ζωδίων σε 6 βίντεο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Κριός - Ταύρος

Δίδυμος - Καρκίνος

Λέων - Παρθένος

Ζυγός - Σκορπιός

Τοξότης - Αιγόκερως

Υδροχόος - Ιχθύς

Επιχείρηση «γραμματόσημο»: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κολλάνε όταν τα «φτύνεις»

Κριός

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια που πραγματικά κολλάνε, εάν αδιαφορείς. Σε καμία περίπτωση δεν θα δείξεις ότι σε έχει δεδομένη και απλά τον αφήνεις συνέχεια σε αναμονή. Η προσπάθειά του να σε διεκδικήσει, τον κάνει ακόμα πιο παθιασμένο μαζί σου. Μην του δείξεις ότι είσαι 24/7 διαθέσιμη για εκείνον, γιατί θα το χάσεις σίγουρα το παιχνίδι. Το κυνήγι για την διεκδίκησή του, θα αποκτήσει γοητευτικό χαρακτήρα, αν καταφέρεις να κρατηθείς στο ύψος σου.

Δίδυμος

Στον Δίδυμο άντρα αρέσει πολύ το «γράψιμο» και γενικά να τον αφήνεις σε αναμονή, για να μπορεί εκείνος να σε κυνηγήσει και να προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου. Αυτό είναι ένα στοίχημα που βάζει με τον εαυτό του και δεν σταματά αν δεν το κερδίσει. Προσοχή, όμως. Μπορεί να του αρέσει ο τρόπος αυτός, αλλά τον βαριέται και σύντομα. Θα χρειαστεί να του δίνεις μερικά ψίχουλα σημασίας προκειμένου να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του.

ζώδια φτύσιμο

Ζυγός

Αναμφίβολα, ο Ζυγός έχει τόσο μεγάλη γοητεία, που θα σε μαγνητίσει με μεγάλη ευκολία. Το ίδιο όμως, μπορεί να κάνει και αυτός, εάν του δείξεις ότι δεν είσαι κάτι δεδομένο και σίγουρο, θα τον κερδίσεις. Θα τρέξει να σε ψάξει και να σε κατακτήσει ξανά και ξανά, ωστόσο, υπάρχει και ο κίνδυνος να τον αφήσει αδιάφορο αυτή σου η «προσέγγιση», απλά γιατί ήδη έχει βρει κάτι άλλο.

Καρκίνος

Το σίγουρο είναι ότι ένας Καρκίνος θα κολλήσει πολύ μαζί σου, εάν τον φτύσεις και δεν του τα δώσεις όλα έτοιμα, αλλά αυτό θα σε κουράσει πολύ. Ο λόγος; Είναι τόσο ανασφαλής γι’ αυτά που νιώθει, που θα στα δείχνει με το σταγονόμετρο, σε τέτοιο σημείο που θα σε κάνει να θέλεις να τρέξεις μακριά του.

Τοξότης

Όπως είναι και το σύμβολο του ζωδίου του, αυτός θα αποφασίσει ποια θα είναι η κατάκτησή του και ποια θα βάλει στη ζωή του. Εάν σε επιλέξει, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις καλά πως παρόλο που του αρέσει να στοχεύει την αγάπη του, ακόμα και εάν τον «φτύνει» αυτή, δεν αρέσκεται και στο να αναλώνεται και πολύ σε αυτό. Το θέμα είναι ότι βαριέται εύκολα με το θήραμά του και άντε μετά να βρεις τρόπους να του κεντρίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ξανά. Καλύτερα να φύγεις, παρά να τον κυνηγήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share