Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τετράμηνη οικονομική «αναλαμπή»: Ποια ζώδια θα ευεργετήσει η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τον Σεπτέμβριο;

Οι επιπτώσεις σε αισθηματικά και οικονομικά

27 Μαΐου 2023 17:34
Τετράμηνη οικονομική «αναλαμπή»: Ποια ζώδια θα ευεργετήσει η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τον Σεπτέμβριο;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι κυρίαρχη στον Λέοντα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άντας Λεούση για το Σαββατοκύριακο.

Αρχικά, είναι μια Αφροδίτη επιβλητική που δηλώνει την παρουσία της όπου κι αν βρεθεί. Είναι εγκάρδια, γενναιόδωρη, υπερήφανη και ενδεχομένως κάποιες φορές ακατάδεκτη. Είναι ιδιαίτερα δοτική και προτιμά περισσότερο να δίνει παρά να παίρνει. Έχει ωραίο γούστο, είναι καλαίσθητη, διαθέτει υπέροχο στυλ και άψογη εμφάνιση. Κάποιες φορές βέβαια υπερβάλει λόγω του ότι θέλει να την προσέξουν με κάθε τρόπο. Έτσι μπορεί να παραφορτώσει την εμφάνιση της με πολλά αξεσουάρ, που θες δεν θες θα σου τραβήξουν την προσοχή. Σε όποιον χώρο κι αν βρεθεί δεν περνά απαρατήρητη και στρέφει τα βλέμματα επάνω της. Στην ζωή της κυριαρχεί η δημιουργικότητα, το πάθος και ο ενθουσιασμός. Σίγουρα είναι φιλάρεσκη και θέλει να την θαυμάζουν. Δραματοποιεί τα συναισθήματα της και δίκαια φέρει τον τίτλο της drama queen του ζωδιακού. Είναι η Αφροδίτη του καλλιτέχνη και του ηθοποιού. Απολαμβάνει την ζωή στο έπακρο και την ρουφάει κυριολεκτικά. Είναι αυτή η Αφροδίτη που ξέρει να ζήσει… είναι όμως εγωίστρια και εγωκεντρική. Τα ημίμετρα δεν την καλύπτουν και τα θέλει όλα ή τίποτα. Δεν αντέχει την μιζέρια και την κακομοιριά. Είναι glamourous και ο καθρέπτης είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ, που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της. Ναι.. είναι σπάταλη και ξοδεύει τα χρήματα της κυρίως για να περιποιηθεί την εμφάνιση της, για τα «μποτέ» της και για τις διασκεδάσεις της. Είναι μια Αφροδίτη που της αρέσει να χαμογελά, να περνά όμορφα, να προσφέρει δώρα και να κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγύρω της. Πάνω από όλα έχει ζεστή καρδιά. Σε αυτή την Αφροδίτη κυριαρχεί έντονα το ερωτικό στοιχείο που την κάνει να ερωτεύεται με πάθος. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που της προσδίδεται μέσα από το ζώδιο του Λέοντα είναι η σταθερότητα. Αποζητά την αποκλειστικότητα και την μονιμότητα, σε ότι αφορά τις σχέσεις της. Της αρέσει να την φλερτάρουν, αλλά δύσκολα θα απατήσει τον σύντροφο της. Απλά επιθυμεί την επιβεβαίωση! Αν δεν βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δεν αποτελεί το κέντρο του σύμπαντος, τότε μόνο θα προβεί σε κάποια ερωτική ατασθαλία. Είναι η βασίλισσα του ζωδιακού και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο.

Τετράμηνη οικονομική «αναλαμπή»: Ποιά ζώδια θα ευεργτήσει η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τον Σεπτέμβριο;

Τι θα συμβεί κατά την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη (22 Ιουλίου έως 3 Σεπτεμβρίου);

Σε αυτή την ανάδρομη φάση της Αφροδίτης θα προκύψουν ερωτικές επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος. Κάποιο θα ξανασμίξουν με τους πρώην και κάποιοι θα επανέλθουν σε προηγούμενες συνεργασίες, ή θα ξαναπάνε σε μια προηγούμενη δουλειά. Στις επανασυνδέσεις πάντα χρειάζεται προσοχή γιατί μοιραία προκύπτουν διλλήματα του τύπου «και τώρα τι να κάνω»; Να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ή θα ξαναπάθω τα ίδια; Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω ή να συνεχίσω την ζωή μου; Τα συναισθήματα είναι θολά και μπερδεμένα. Σε ότι αφορά τα οικονομικά θα χαρεί όποιος έδωσε δανεικά και τώρα θα έχει την ευκαιρία να τα πάρει πίσω. Επειδή η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει έκτακτα έξοδα χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών. Τα χρέη του παρελθόντος, πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και η ανάδρομη Αφροδίτη, βοηθά σε αυτό. Βάζει πρόγραμμα στην αμέλεια και την παράληψη των περασμένων οφειλών.

Ποια ζώδια θα ευεργετήσει η Αφροδίτη από το Λέοντα;

Όλα τα ζώδια θα δουν «άνθιση» σε έναν τομέα της ζωής τους, πιο ευεργετημένα όμως θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Από τα παραπάνω ζώδια οι Λέοντες – Υδροχόοι και οι Κριοί θα έχουν τις πιο πικάντικες ερωτικές εξελίξεις. Οι Δίδυμοι – Τοξότες – Ζυγοί θα έχουν μετακινήσεις, εκδρομές, κοινωνικοποίηση! Στα οικονομικά τους πιο ευνοημένοι θα σταθούν οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι. Στα επαγγελματικά θα δουν σπουδαία βελτίωση οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς!

Πηγή: oroskopos.gr

«Δίνη» από την Λίτσα Πατέρα: «Κρούει» το καμπανάκι για Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο

Ζώδια: Τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28/5) έκανε η Λίτσα Πατέρα μέσα από τα social media. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιά 4 ζώδια έρχεται συναισθηματική αναστάτωση.

Πιο συγκεκριμένα, η αστρολόγος μίλησε για την όψη της Αφροδίτης στον Καρκίνο που φέρνει μια αναζωογόνηση, αλλά και για την όψη του Άρη στον Λέοντα που θα πρέπει να μας ανησυχεί καθώς αναμένονται προβλήματα για τα 12 ζώδια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share