Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αισθηματικός «ορυμαγδός»: Για ποια 4 ζώδια θα είναι κρίσιμο Σαββατοκύριακο (27-28/5)

Συναγερμός!

27 Μαΐου 2023 13:20
Αισθηματικός «ορυμαγδός»: Για ποια 4 ζώδια θα είναι κρίσιμο Σαββατοκύριακο (27-28/5)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28/5). Με την ευκαιρία, δείτε για ποιά ζώδια θα έρθει η οικονομική καταστροφή.

Το Σάββατο, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στην οικογένεια και σε θέματα που αφορούν οικεία πρόσωπα. Σημαντική μπορεί να είναι η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεση, καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν αποκλείεται να έρθουν στο μυαλό μας καταστάσεις του παρελθόντος που θα μας φορτίσουν ψυχολογικά. Είναι ιδιαίτερη η ανάγκη να βρεθούμε με δικά μας πρόσωπα και το σύντροφό μας, να νιώσουμε ασφάλεια και τρυφερότητα και αυτό μπορεί να μας ωθήσει να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας. Προσοχή μόνο γιατί πιθανά να γίνουμε ιδιαίτερα χειριστικοί θέλοντας να επηρεάσουμε το ταίρι μας και αυτό να προκαλέσει αστάθεια στις σχέσεις.

Την Κυριακή οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, ενοχές, απωθημένα και εσωτερικές συγκρούσεις και δεν αποκλείεται να προκληθούν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω κακής διάθεσης αφού μπορούμε να γίνουμε έντονα εριστικοί και απόλυτα ελεγκτικοί με το σύντροφο ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Είναι σημαντικό να εκτονώσουμε αυτή την τόσο έντονη ενέργεια σε πάθος, ερωτισμό και έξαψη για όχι σε ατέρμονες προστριβές που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Ας θυμόμαστε ότι τα σκοτεινά παιχνίδια δεν ευνοούν τις ξεκάθαρες και υγιείς σχέσεις και τουλάχιστον ας τολμήσουμε να εκφράσουμε τους φόβους μας στο σύντροφο, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία μας.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να απολαύσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου που θα σου δημιουργήσουν το αίσθημα ασφάλειας και τρυφερότητας που ζητάς. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι την Κυριακή καθώς το απόγευμα εξάρει φόβους, ενοχές και απωθημένα και μπορείς να γίνεις εριστικός, σκληρός και εξουσιαστικός με το σύντροφό σου προκαλώντας έντονα προβλήματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεγονός ότι υπάρχει μία ιδιόρρυθμη εσωστρέφεια και το πιθανότερο είναι να βρεθείς με πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, μέσα από το οποίο μπορούν να προκύψουν νέες γνωριμίες. Να είσαι προσεκτικός την Κυριακή καθώς εκτοξεύει την ένταση και μπορείς να γίνεις άκρως συγκρουσιακός με πιθανή νέα γνωριμία, κάτι που θα προκαλέσει έντονα ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονα διασκεδαστικό μπορεί να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα και το ταίρι σου καθώς η ανάγκη για να ξεφαντώσεις κυριαρχεί στη σχέση σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε πάρτι ή ακόμα και σε κοντινά ταξίδια που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά. Την Κυριακή το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει ακραίες κόντρες, έντονο φανατισμό και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε συγκρούσεις με το σύντροφο σου γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο έχεις την ευκαιρία να βγεις, να ξεφαντώσεις, να γνωρίσεις νέα πολύ σημαντικά πρόσωπα για σένα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Τα πάρτι και νέες γνωριμίες είναι μπροστά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι όμως την Κυριακή καθώς το απόγευμα πιθανά να σε κάνουν ακραία εριστικό και νευρικό λόγω φόβων και προσωπικών ασφαλειών και να προκληθούν ζητήματα με πιθανή νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη για ασφάλεια και πάθος κυριαρχεί αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς το Σάββατο, το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις ήρεμες στιγμές και ρομαντικές καταστάσεις με το σύντροφό σου που θα απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο. Την Κυριακή θα πρέπει να δείξει σύνεση και να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα η εριστική διάθεση καθώς το απόγευμα βγάζει ανασφάλειες, ζήλια και κτητικότητα στο προσκήνιο προκαλώντας ζητήματα με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το διήμερο αυτό το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά μαζί τους και μέσα από αυτά να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα φουντώσουν το πάθος και τον ερωτισμό. Μην επιτρέψεις τις ανασφάλειές σου να σε κυριεύσουν την Κυριακή καθώς το απόγευμα μπορεί να γίνεις σκληρός, εριστικός, άκρως νευρικός προκαλώντας προβλήματα με πιθανή νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο και βγαίνεις στο προσκήνιο άκρως δυναμικά, παρορμητικά, γεμίζοντας ζωντάνια τους γύρω σου και κυρίως το σύντροφό σου καθώς ξέρεις καλά τι ζητάς από αυτόν και δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να πάρεις ότι θεωρείς ότι σε καλύπτει σε σχέση σου. Πρόσεξε μόνο την Κυριακή γιατί το απόγευμα μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει, καθώς η νευρικότητα σου, η εριστική διάθεση και η εξουσιαστική τάση μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες αυτό το διήμερο αφού εντυπωσιάζεις! Το Σάββατο σε ωθεί στο φλερτ στη διεκδίκηση, στην επιβεβαίωση κάτι που θα καθηλώσει τους γύρω σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις την έντονη νευρικότητα, τη συγκρουσιακή διάθεση και πιθανές χειριστικές τάσεις την Κυριακή γιατί θα είναι αρκετά για να προκληθούν εντάσεις με πιθανές νέες γνωριμίες και οι αντιπαραθέσεις να είναι σφοδρές.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη για εξωστρέφεια και μοναχικότητα πιθανά να είναι έντονη αυτό το διήμερο. Το Σάββατο σε ωθεί να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα. Την Κυριακή η νευρικότητα ανεβαίνει καθώς το απόγευμα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις αντιπαράθεση για θέματα του παρελθόντος με το ταίρι σου που θα προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις και θα χαλάσουν το άκρως ρομαντικό κλίμα μεταξύ σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο πιθανά αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο σε οδηγεί να ασχοληθείς με ότι σε έχει πονέσει ή να προκύψουν επιστροφές που θα σε προβληματίσουν και θα σε βάλουν σε σκέψεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει τις συγκρούσεις την Κυριακή καθώς το απόγευμα δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθεί λόγω της νευρικότητας, των ανασφαλειών και της διάθεσης να κατευθύνεις τις εξελίξεις κατά το δοκούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε φιλικές παρέες και ομαδικές δράσεις όπου μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου και να ασχοληθείτε από κοινού με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και σας φέρνουν πιο κοντά. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και πιθανή εριστική στάση την Κυριακή που δημιουργεί συνθήκες έντονη σύγκρουσης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο σε ωθεί στο φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται μέσα από αυτό να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα ή φιλικά σου πρόσωπα να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους, κάτι που μπορεί να σε ξαφνιάσει. Δείξε προσοχή την Κυριακή όμως καθώς το απόγευμα δημιουργεί συγκρουσιακές διαθέσεις λόγω νευρικότητας, ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και χειριστικών διαθέσεων.

Αισθηματικός «ορυμαγδός»: Για ποιά 4 ζώδια θα είναι κρίσιμο Σαββατοκύριακο (27-28/5)

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο, το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με ζητήματα επαγγελματικού επιπέδου ή να υπάρχουν κοινωνικές υποχρεώσεις θα πρέπει να παρευρεθείς, κάτι που μπορείς να το κάνεις μαζί με το ταίρι σου. Προσοχή μόνο την Κυριακή καθώς το απόγευμα δημιουργεί έντονη νευρικότητα, ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια το πιθανό να σε οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο πιθανές είναι οι υποχρεώσεις που θα πρέπει να παραβρεθείς είτε στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να είναι σημαντικές για σένα. Προσπάθησε μόνο να χαλιναγωγήσεις τους φόβους, τις ανασφάλειες και πιθανές ενοχές την Κυριακή το απόγευμα όπου σε ωθεί σε συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη της οποίας νέας γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο και δημιουργεί την ανάγκη για εξωστρέφεια, για διασκέδαση, για φλερτ, καθώς η αισιοδοξία είναι στα ύψη και αυτό ευνοεί ιδιαίτερα την προσωπική σου ζωή, αφού έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου. Προσεκτικός πρέπει να είσαι μόνο την Κυριακή αφού το απόγευμα μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις λόγω νευρικότητας, ανάγκη επιβολής και χειριστικές διαθέσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο απογειώνεται η αισιοδοξία, το κέφι, η χαρά και αυτό σε καθιστά πρωταγωνιστή σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς το φλερτ και ο έρωτας θα φέρουν κοντά σου πιθανές νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη διάθεσή σου. Προσοχή μόνο την Κυριακή καθώς το απόγευμα δημιουργεί συνθήκες συγκρούσεις και φανατισμού και αυτό θα προκαλέσει έντονες ζητήματα με πιθανό νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο πιθανή είναι η νευρικότητα, η ζήλια και η καχυποψία που θα κάνει την εμφάνισή της γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός καθώς υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσεις στο ταίρι σου ανασφάλειες και φόβους δημιουργώντας προβλήματα. Η διάθεση αυτή εντείνεται την Κυριακή που δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα και συγκρουσιακές διαθέσεις για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο εντείνει φόβους και ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου νέα γνωριμία που να σου κόψει την ανάσα, αλλά παράλληλα να βγάλει στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα και τις ενοχές κάνοντας ένα νιώσεις πρωτόγνωρη ένταση. Το κλίμα αυτό δυσκολεύει την Κυριακή προκαλώντας πιθανά αντιπαραθέσεις και λεκτικές συγκρούσεις λόγω ανάγκης χειρισμού και επιβολής προς πιθανή νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου καθώς είναι επιτακτική ανάγκη για σένα να έρθεις σε ισορροπία μαζί του, να αντιληφθείς τις ανάγκες του και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για όμορφες στιγμές μαζί του. Προσοχή ιδιαίτερα πρέπει να δείξεις την Κυριακή καθώς το απόγευμα δημιουργεί ισχυρές δόσεις ανταγωνισμού, νευρικότητας, εριστικής διάθεσης και ανασφαλειών που το πιθανότερο είναι να εκτονωθούν με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο δημιουργώντας προβλήματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το φλερτ και η διάθεση για νέες κατακτήσεις είναι έντονη αυτό το διήμερο καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι την Κυριακή καθώς η νευρικότητα και η χειριστική διάθεση που εκπέμπεις είναι ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο το ενδιαφέρον σου κυρίως στρέφεται σε ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας και δεν αποκλείεται να έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα προγραμματισμού με το σύντροφό σου που σας απασχολούν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι την Κυριακή καθώς το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό περιβάλλον και οι αντιδικίες να είναι έντονες μη βοηθώντας να λυθούν πιθανά ζητήματα στη σχέση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, γεγονός είναι ότι δεν δείχνεις ιδιαίτερα ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή καθώς η εργασία και η καθημερινότητα σε απασχολούν και το άγχος και νευρικότητα σε κυριεύει. Αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο. Την Κυριακή δείξει ψυχραιμία και ωριμότητα καθώς το απόγευμα μπορεί να δυναμιτίσει οποία νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει και την πορεία της.

ΙΧΘΥΣ

Ο έρωτας είναι κυρίαρχος αυτό το Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο είναι γεγονός ότι αυτό που επιθυμείς κυρίως είναι να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου απολαμβάνοντας τον έρωτα, την έξαψη, τη χαρά που σου προσφέρει η προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε μόνο την Κυριακή να περιορίσεις νευρικότητα εριστική διάθεση και εξουσιαστικές τάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς λάμπεις με την προσωπικότητά σου και αυτό μαγνητίζει, εντυπωσιάζει και κατακτάς πιθανές νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και μπορούν να παίξουν αξιοσημείωτο ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση για τον εκνευρισμό την Κυριακή καθώς το απόγευμα θα προκαλέσει συγκρούσεις με νέα πρόσωπα που πιθανά να έρθουν στη ζωή σου λόγω φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share