Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Πέφτει» το μουκέλο από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης: Τινάζουν τη μπάνκα με τα χρήματα Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Οι προβλέψεις των αστρολόγων

26 Μαΐου 2023 10:51
«Πέφτει» το μουκέλο από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης: Τινάζουν τη μπάνκα με τα χρήματα Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα, ο Κώστας Λεφάκης και η Άση Μπήλιου συμφωνούν ότι θα «πέσει» το μουκέλο για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια, τα οποία θα τινάξουν τη μπάνκα με τα χρήματα.

Ποιοι θα δουν, λοιπόν, την «χλιδή» να έρχεται; Ποιοι, από την άλλη πλευρά, πρέπει να προσέξουν και να είναι λίγο πιο φειδωλοί; Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

Οι προβλέψεις των αστρολόγων

ζώδια χρήματα

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Τα διαλύουν όλα: Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

Κριός

Οι Κριοί είναι πολύ καλοί στις σχέσεις τους, επειδή κάνουν σχέδια χωρίς να σκέφτονται το ταίρι τους. Είναι, σαν να λέμε, single, αλλά σε σχέση. Περιμένουν από το άλλο τους μισό να γνωρίζει κάθε τους ανάγκη, αλλά και να προσαρμόζεται σε κάθε δική τους επιθυμία.

Μπορεί να είναι πολύ καλοί στον σεξουαλικό τομέα, αλλά στα υπόλοιπα κομμάτια της σχέσης δεν είναι και οι καλύτεροι. Μάλιστα, αν αντιληφθούν πως ο σύντροφός τους έχει δυσαρεστηθεί με κάτι, τότε προτιμούν να φύγουν παρά να μιλήσουν μαζί του και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

ζώδια χειρότεροι σύντροφοι

Παρθένος

Οι ανασφάλειές των Παρθένων κυριαρχούν στις σχέσεις τους, μαζί με τη ζήλια και την κτητικότητα. Και ενώ γνωρίζουν πως μπορούν να γίνουν φορτικοί, δεν αλλάζουν. Κρύβουν πολύ καλά τα ελαττώματά τους και θέλουν να ελέγχουν πλήρως το τι γίνεται στη σχέση.

Συγκρατούν τα νεύρα και τον θυμό τους, κρύβοντας τα όσα νιώθουν, αλλά αρκεί μία στιγμή για να ξεσπάσουν και να καταστρέψουν τα πάντα. Είναι ικανοί να χειραγωγούν εύκολα τους άλλους, με αποτέλεσμα οι καβγάδες να καταλήγουν με εκείνον πάντα αθώο και την άλλη πλευρά ένοχη.

Τοξότης

Αυταρχικοί και ισχυρογνώμονες οι Τοξότες δημιουργούν αρκετά προβλήματα στις σχέσεις τους με τον εξουσιαστικό τρόπο που δρουν. Γίνονται πολύ ζηλιάρηδες και κτητικοί, ενώ παράλληλα αγαπούν τη δική τους ελευθερία και ανεξαρτησία. Δεν φημίζονται για την υπομονή τους και όταν θυμώνουν χρησιμοποιούν λόγια σκληρά, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν εννοούν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share