Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Παλινωδίες» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ερωτικές «αναταράξεις» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

26 Μαΐου 2023 07:29
«Παλινωδίες» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ερωτικές «αναταράξεις» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παλινωδίες» προβλέπει σήμερα η Άση Μπήλιου, καθώς η Σελήνη στο Λέοντα φέρνει ερωτικές «αναταράξεις» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, αλλά από τις 09:38 το πρωί που θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου που θα προχωρήσει στην Παρθένο στις 06:05.

Το πρωί της Παρασκευής θα σχηματιστεί και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοώντας τις σχέσεις, τις φιλίες και γενικότερα τις επαφές μας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες εκπλήξεις ή απρόσμενες ειδήσεις ιδιαίτερα στα ζώδια της σταθερής ομάδας: Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μια όψη που την απαντάμε συχνά σε νέες γνωριμίες που μας έρχονται ουρανοκατέβατες ή και σε κεραυνοβόλους έρωτες. Πιθανώς και σε έρωτες με απόσταση ή μέσω διαδικτύου! Από την άλλη μπορεί να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα ή να λάβουμε ξαφνικά ένα δώρο.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) δημιουργεί ένταση στις επαφές μας τις βραδινές ώρες αλλά και τάση βιασύνης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share