Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Κόβει» μονέδα η Λίτσα Πατέρα: Έρχονται μεγάλα πλούτη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

26 Μαΐου 2023 09:13
«Κόβει» μονέδα η Λίτσα Πατέρα: Έρχονται μεγάλα πλούτη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Instagram. Σήμερα, όπως φαίνεται, «κόβει» μονέδα η αστρολόγος, καθώς έρχονται μεγάλα πλούτη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος προκειμένου να διευκολύνει τους ανθρώπους που την παρακολουθούν έχει μοιράσεις τις προβλέψεις των ζωδίων σε 6 βίντεο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Κριός - Ταύρος

Δίδυμος - Καρκίνος

Λέων - Παρθένος

Ζυγός - Σκορπιός

Τοξότης - Αιγόκερως

Υδροχόος - Ιχθύς

Τα διαλύουν όλα: Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

Κριός

Οι Κριοί είναι πολύ καλοί στις σχέσεις τους, επειδή κάνουν σχέδια χωρίς να σκέφτονται το ταίρι τους. Είναι, σαν να λέμε, single, αλλά σε σχέση. Περιμένουν από το άλλο τους μισό να γνωρίζει κάθε τους ανάγκη, αλλά και να προσαρμόζεται σε κάθε δική τους επιθυμία.

Μπορεί να είναι πολύ καλοί στον σεξουαλικό τομέα, αλλά στα υπόλοιπα κομμάτια της σχέσης δεν είναι και οι καλύτεροι. Μάλιστα, αν αντιληφθούν πως ο σύντροφός τους έχει δυσαρεστηθεί με κάτι, τότε προτιμούν να φύγουν παρά να μιλήσουν μαζί του και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

ζώδια χειρότεροι σύντροφοι

Παρθένος

Οι ανασφάλειές των Παρθένων κυριαρχούν στις σχέσεις τους, μαζί με τη ζήλια και την κτητικότητα. Και ενώ γνωρίζουν πως μπορούν να γίνουν φορτικοί, δεν αλλάζουν. Κρύβουν πολύ καλά τα ελαττώματά τους και θέλουν να ελέγχουν πλήρως το τι γίνεται στη σχέση.

Συγκρατούν τα νεύρα και τον θυμό τους, κρύβοντας τα όσα νιώθουν, αλλά αρκεί μία στιγμή για να ξεσπάσουν και να καταστρέψουν τα πάντα. Είναι ικανοί να χειραγωγούν εύκολα τους άλλους, με αποτέλεσμα οι καβγάδες να καταλήγουν με εκείνον πάντα αθώο και την άλλη πλευρά ένοχη.

Τοξότης

Αυταρχικοί και ισχυρογνώμονες οι Τοξότες δημιουργούν αρκετά προβλήματα στις σχέσεις τους με τον εξουσιαστικό τρόπο που δρουν. Γίνονται πολύ ζηλιάρηδες και κτητικοί, ενώ παράλληλα αγαπούν τη δική τους ελευθερία και ανεξαρτησία. Δεν φημίζονται για την υπομονή τους και όταν θυμώνουν χρησιμοποιούν λόγια σκληρά, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν εννοούν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share