Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δεν ικανοποιούνται με τίποτα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να τα ευχαριστήσεις

Ανικανοποίητοι διαρκώς

2 Μαΐου 2023 16:15
Δεν ικανοποιούνται με τίποτα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να τα ευχαριστήσεις
Από Ανθή Κουρεντζή

Όσα κι αν δίνει η ζωή, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν ποτέ να είναι ευτυχισμένοι. Ακόμα κι αν έχουν πλούτη, πολυτέλεια, ευημερία και όλη την αγάπη του κόσμου, μερικοί εξακολουθούν να λαχταρούν περισσότερα.

Εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν όσα παραπάνω μπορούν και να πιέσουν τον εαυτό τους, προκειμένου να αποκτήσουν όλα όσα μπορεί να θέλουν. Και δεν μιλάμε απαραίτητα για υλικά αγαθά. Μιλάμε για τους στόχους στις σχέσεις τους, αλλά και τους επαγγελματικούς τους στόχους. Η αστρολογία διευκολύνει την κατανόηση των περιπλοκών της προσωπικότητας κάποιου, αναλύοντάς τες με τα 12 ζώδια. Αν θέλεις να μάθεις, λοιπόν, αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται μεταξύ εκείνων που δεν είναι ποτέ και με τίποτα ικανοποιημένα, τότε η παρακάτω λίστα σίγουρα θα σε βοηθήσει. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια μισούν να χωρίζουν.

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του αστρολογικού κύκλου, έχει μια φυσική τάση να προσπαθεί να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί στη ζωή του. Οι Κριοί είναι ριψοκίνδυνοι και δεν φοβούνται να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες και προκλήσεις. Απλώς δεν μπορούν να ηρεμήσουν με αυτά που έχουν και τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι ευχαριστημένοι με οτιδήποτε είναι αυτό που έχουν. Όσο καλό κι αν είναι.

Δίδυμοι

Φαντάζομαι ότι δεν εκπλήσσεσαι ιδιαίτερα που συναντάς τους Διδύμους, ανάμεσα στα ζώδια που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένα. Οι Δίδυμοι, ως τα αιώνια παιδιά του ζωδιακού κύκλου βαριούνται πολύ εύκολα. Πάντα ψάχνουν για νέα πράγματα να κάνουν, γιατί χρειάζονται συνεχή ενθουσιασμό στη ζωή. Αν δεν μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν αμέσως, θυμώνουν και απογοητεύονται. Βαριούνται πολύ και στις σχέσεις. Είπαμε: Παιδιά.

Δεν ικανοποιούνται με τίποτα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να τα ευχαριστήσεις

Παρθένος

Γνωστοί τελειομανείς, οι Παρθένοι προφανώς και ανήκουν στα ζώδια που πιστεύουν ακράδαντα “sky is the limit”. Είναι από τα ζώδια του αστρολογικού κύκλου που βρίσκονται σε μια αέναη προσπάθεια να επιτύχουν το καλύτερο όλη την ώρα. Αλλά ακόμα κι αν έχουν ήδη πετύχει αυτό που ήθελαν, θα συνεχίσουν να το κάνουν γιατί δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με αυτό που έχουν. Μια παρόρμηση που μπορεί, ωστόσο, να είναι καταστροφική για τις σχέσεις τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πάντα σε αναζήτηση της μεγαλύτερης περιπέτειας στη ζωή. Η δίψα τους για περιπέτεια δεν ικανοποιείται ποτέ και δεν εφησυχάζουν με αυτά που έχουν, ακόμα κι αν τους κάνουν χαρούμενους. Έχουν απλώς μια αστείρευτη επιθυμία για τα καλύτερα των καλύτερων.

Αιγόκερως

Last but not least οι Αιγόκεροι. Οι Αιγόκεροι, κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που δεν είναι ικανοποιημένα ποτέ, καθώς είναι άνθρωποι με ισχυρά κίνητρα, που έχουν πολύ υψηλούς στόχους. Είναι από τους πιο στοχοπροσηλωμένους ανθρώπους που θα γνωρίσεις ποτέ στη ζωή σου, ωστόσο, δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με τα επιτεύγματά τους. Πάντα προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Βαριούνται με το παραμικρό: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που ξενερώνουν εύκολα με την σχέση τους

Σύμφωνα με την αστρολογία, ορισμένα ζώδια βαριούνται πιο εύκολα στις σχέσεις, σε σύγκριση με άλλα. Μάθε αν το ζώδιό σου είναι στη λίστα ή όχι. Με την ευκαιρία, δείτε τα 3 ζώδια που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια σχέση.

Μερικές σχέσεις διαρκούν για πάντα, αλλά κάποιες τελειώνουν με την ταχύτητα του φωτός. Εσύ δένεσαι για μια ζωή ή όχι; Η αστρολογία μπορεί να δώσει μια καλή εικόνα για το κατά πόσο πιθανό είναι να βαρεθείς εύκολα σε μια σχέση. Μερικά ζώδια, λόγω της προσωπικότητάς τους, δεν μπορούν παρά να λαχταρούν την ποικιλία στη ζωή. Από τον αυθορμητισμό, μέχρι τις διασκεδαστικές συζητήσεις, αναζητούν ενθουσιασμό στις σχέσεις τους.

Κάποια χαρακτηριστικά που μπορεί να βρίσκεις γοητευτικά σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά στo πλαίσιo μιας σχέσης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις. Αν βρουν κάποιον που αγαπούν πραγματικά και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτούς, θα συνεχίσουν να. Με αυτή λοιπόν τη σημείωση, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα ζώδια που βαριούνται εύκολα σε μια σχέση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ζυγίζουν συνεχώς τις επιλογές τους και δεν διστάζουν να το εκφράσουν. Μπορεί να είναι ζεστοί και ψυχροί σε μια σχέση. Τη μια στιγμή αγαπούν πολύ, την επόμενη στιγμή μπορεί να τελειώσουν μια σχέση. Ενδιαφέρονται περισσότερο για μια περιστασιακή σχέση, παρά για τις επιπλοκές μιας σοβαρής.

Βαριούνται εύκολα: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που ξενερώνουν εύκολα με την σχέση τους

Τοξότης

Η ανεξαρτησία, τα ταξίδια και η εξερεύνηση είναι μερικά από τα πράγματα στα οποία ευδοκιμούν οι Τοξότες. Έχουν την επιθυμία να εξερευνήσουν τα πάντα και οτιδήποτε και γι’ αυτό βαριούνται εύκολα στις σχέσεις. Τη στιγμή που αισθάνονται περιορισμένοι σε μια σχέση, τη θωρούν τελειωμένη υπόθεση.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι κερδίζουν μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που βαριούνται εύκολα στις σχέσεις, καθώς δυσκολεύονται να δεθούν με κάποιον σε συναισθηματικό επίπεδο. Επιπλέον, δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα σε καθημερινό επίπεδο. Γι’ αυτούς οι σχέσεις δεν λειτουργούν έτσι. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να αγαπήσουν, απλά δεν θα το κάνουν με συμβατικό τρόπο. Αυτό το ζώδιο του αέρα πρέπει να έχει μια πολύ ισχυρή, συναισθηματική σύνδεση με κάποιον για να παραμείνει σε μια σχέση για πολύ.

Κριός

Οι Κριοί, αγαπούν να βιώνουν την αγάπη και τις σχέσεις, αλλά ταυτόχρονα βαριούνται κι εύκολα. Η πλήξη αυτού του ζωδίου προέρχεται από την ανυπομονησία του. Ένας Κριός δεν απολαμβάνει να κάνει σχέδια για την επόμενη περιπέτεια με τον σύντροφό του. Του αρέσει να ενεργεί αυθόρμητα και απλά να ζει το παρόν στο έπακρο.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share