Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αξίζουν μια ευκαιρία: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σχέση

Αν έχεις τύχη, διάβαινε...

27 Απριλίου 2023 14:21
Αξίζουν μια ευκαιρία: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σχέση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν βρίσκεστε στο ψάξιμο για τον ιδανικό σύντροφο, τότε θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα παρακάτω ζώδια, τα οποία αξίζουν μια ευκαιρία, καθώς δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια σχέση. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Καρκίνος

Θα έπρεπε να το είχες ήδη φανταστεί πως ο Καρκίνος δεν πρόκειται να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα. Ο έρωτας για έναν Καρκίνο, είναι όπως το οξυγόνο για τη ζωή. Οι σχέσεις του είναι τόσο σημαντικές, και τα συναισθήματα του τόσο έντονα, που θα αφοσιωθεί ολότελα στο να κάνει τη σχέση του όσο καλύτερη γίνεται.

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή. Γιατί συνήθως τους αρέσει να δείχνουν στους άλλους πως είναι οι ιδανικοί σύντροφοι, ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, είναι ικανοί να σου προσφέρουν πραγματικά τα πάντα και να είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές, προσπαθώντας διαρκώς να σε εντυπωσιάζουν- αρκεί όμως, να τους δείχνεις και εσύ το αμοιβαίο ενδιαφέρον. Μόλις καταλάβουν ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, τότε δεν θα σταματήσουν να σε ικανοποιούν.

ζώδια καλύτεροι σύντροφοι

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν προσπαθεί μόνο για τις σχέσεις του, αλλά για όλες τις πτυχές της ζωής του. Θέλει τόσο πολύ να τα πηγαίνει καλά σε όλα, που στην τελική οι έρωτες του, είναι κάτι σαν διαφυγή για εκείνον. Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σου δείξουν τα συναισθήματα τους, να σου εκφραστούν και να αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, θα το καταφέρουν και αυτό.

Ψάξτε καράβι να φύγετε: Αυτά είναι τα 3 πιο τοξικά ζώδια

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν χαίρονται εύκολα όταν κάποιος άλλος πετυχαίνει περισσότερα από εκείνες, γι’ αυτό και βρίσκουν πάντα κάποιον τρόπο για να τον μειώσουν. Αν για παράδειγμα, πετύχετε περισσότερα στη δουλειά ή πάρετε προαγωγή, θα σας συγχαρούν και την ίδια στιγμή θα πετάξουν σπόντα για την άσχημη κατάσταση στα προσωπικά σας ή το ντύσιμό σας που δεν ταίριαζε στην περίσταση. Επιπλέον, γίνονται αρκετά ασυνεπείς, ειδικά αν πρόκειται να μοιραστούν τη χαρά σας.

τοξικά ζώδια

Σκορπιός

Συχνά τους χαρακτηρίζουν ως «σκληρούς» και άκαρδους. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι Σκορπιοί δεν φοβούνται να γίνουν αληθινοί και απίστευτα ειλικρινείς. Αυτό είναι το θετικό τους στοιχείο. Όταν, όμως, η ειλικρίνειά τους γίνεται κυνική, τότε περνάμε σε άλλο επίπεδο – αυτό της τοξικότητας. Παραπονιούνται συχνά για όλα τα στραβά που τους συμβαίνουν, με αποτέλεσμα να «ρίχνουν» και την ψυχολογία των γύρω τους. Ταυτόχρονα, είναι απίστευτα πεισματάρηδες, ακόμα και όταν ξέρουν πως έχουν άδικο. Να θυμάστε, σε έναν διαπληκτισμό μαζί τους η μόνη λύση είναι η δική τους, κι αν αυτή δεν έρθει θα σας το «φυλάνε» για την επόμενη φορά.

Τοξότης

Η παρουσία του στη λίστα προκαλεί έκπληξη, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο θετικά ζώδια. Ωστόσο, αυτός ο τόσο θετικός χαρακτήρας μπορεί εύκολα να γίνει τοξικός. Μιλάει πολύ, επικεντρώνεται μόνο στα δικά του ζητήματα και όταν έρχεται η ώρα να ακούσει τα δικά σας… γίνεται καπνός. Ορισμένες φορές η απαισιοδοξία του χτυπά κόκκινο, με αποτέλεσμα να τη μεταδίδει στους γύρω του και να αφήνει πίσω του μια αρνητική ατμόσφαιρα που όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να νικήσετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share