Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζωδιακός «πόλεμος» από την Άση Μπήλιου: Βάσανα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και...

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

25 Μαρτίου 2023 10:19
Ζωδιακός «πόλεμος» από την Άση Μπήλιου: Βάσανα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου για ακόμη μία μέρα φέρνει νέα δεδομένα για τα ζώδια, σημειώνοντας πως έχουμε μπροστά μας δίμηνο γεμάτο εκπλήξεις, πολλές φορές και δυσάρεστες!

«Χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή! Ολοκληρώνεται η όψη συνόδου Σελήνης-Ουρανού τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/3), έτσι και η σημερινή μέρα διατηρεί την επιρροή του απρόοπτου στην καθημερινότητα μας.

Η έκπληξη, η ανατροπή, η αλλαγή είναι συνήθεις εκφράσεις των Ουράνιων όψεων. Η Σελήνη στον Ταύρο το Σάββατο είναι μια πολύ γλυκιά θέση, θετική για επαφές σε προσωπικό επίπεδο. Το Σάββατο περνά στον Καρκίνο και ο Άρης.

Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 20/05 και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα αντιμετωπίσουν περισσότερη ένταση στην καθημερινότητα τους στο εξής, αλλά θα έχουν και περισσότερες εξελίξεις.

Ο Άρης στη θέση αυτή είναι σαν να μένει στο σπίτι της μαμάς του, είναι πιο ευαίσθητος, πιο συνεσταλμένος, δεν του το έχεις ότι θα μπει στη μάχη, αλλά μεταμορφώνεται σε...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share