Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ο πόλεμος των Ρόουζ» σε καθημερινή βάση: Αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που καβγαδίζουν συνεχώς

Δώστε βάση!

14 Μαρτίου 2023 12:36
«Ο πόλεμος των Ρόουζ» σε καθημερινή βάση: Αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που καβγαδίζουν συνεχώς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερικά ζευγάρια καταφέρνουν να ζουν (κυρίως) αρμονικά. Τα κανάλια της μεταξύ τους επικοινωνίας παραμένουν σε κάθε περίπτωση ανοιχτά και όλα μοιάζουν να κυλάνε μέλι-γάλα στη σχέση. Και όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις, το αν τσακωνόμαστε ή όχι με το ταίρι μας, έχει να κάνει και με τα ζώδια.

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στα ζευγάρια που μπορούν να τσακώνονται σαν τον σκύλο με τη γάτα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια ζευγάρια ζωδίων τείνουν να δίνουν τεράστιες μάχες στην καθημερινότητά τους. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια με τη μεγαλύτερη διαίσθηση.

Τα ζευγάρια ζωδίων που τσακώνονται περισσότερο

  • Σκορπιός και Κριός

Και οι δύο είναι ανταγωνιστικοί και αγαπούν την ιδιωτικότητά τους. Το σεξ μεταξύ τους μπορεί να είναι εκπληκτικό στην αρχή, αλλά ο αγώνας για την εξουσία είναι πολύ πραγματικός μεταξύ τους. Ενώ ο ένας λατρεύει να κυριαρχεί, ο άλλος δεν αντέχει το γεγονός ότι τον ελέγχουν.

  • Καρκίνος και Υδροχόος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ρομαντικοί και αναζητούν ασφάλεια, ενώ οι Υδροχόοι είναι πολύ ανεξάρτητοι, αρκετά μη εκφραστικοί και αναλύουν τα πάντα γύρω τους πάρα πολύ. Οι Υδροχόοι χρειάζονται δυναμικούς συντρόφους στο πλευρό τους, τη στιγμή που οι Καρκίνοι λαχταρούν την συναισθηματική οικειότητα. Οπότε οι μεταξύ τους τσακωμοί έχουν μελόδραμα, λόγια βαριά και αρκετά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

  • Ταύρος και Τοξότης

Πολύ πριν γίνει σίριαλ, το συγκεκριμένο ζευγάρι ζωδίων, είναι διαβόητα συγκρουσιακό. Οι επιθυμίες αυτών των δύο ζωδίων, είναι θεμελιωδώς αντίθετοι. Οι Ταύροι δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια, το σπίτι και την καριέρα, ενώ οι Τοξότες αναζητούν την περιπέτεια στη ζωή τους, χωρίς να φοβούνται τις αλλαγές. Αντιθέτως, τις επιδιώκουν. Ο επίμονος και πεισματάρης Ταύρος, σπάνια μπορεί να βρει έναν σύντροφο Τοξότη και ως εκ τούτου οι διαφωνίες και οι καβγάδες τους σπάνια διευθετούνται.

«Ο πόλεμος των Ρόουζ» σε καθημερινή βάση: Αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που καβγαδίζουν συνεχώς

  • Κριός και Ταύρος

Και τα δύο αυτά ζώδια είναι φιλόδοξα και εξαιρετικά ισχυρογνώμονες. Χαρακτηριστικά που φυσικά αποτελούν πρώτης τάξεως εύφλεκτα υλικά για έναν καλό καβγά. Ωστόσο, οι Κριοί είναι πολύ παρορμητικοί και αισιόδοξοι, ενώ οι Ταύροι προτιμούν τη σταθερή και αργή πορεία. Αυτοί οι δύο θα τσακώνονται, μέχρι ο ένας να εξαντλήσει τον άλλο.

  • Αιγόκερως και Τοξότης

Ο Αιγόκερως δεν ανέχεται ανοησίες από κανέναν. Οι Τοξότες από την άλλη είναι τα «παιδιά για πάντα» του ζωδιακού κύκλου, που θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα, απολαμβάνοντας τη χαρά της ανακάλυψης. Ο Αιγόκερως όμως, προτιμά τις ρουτίνες και δεν τρελαίνεται με τις εκπλήξεις. Έτσι, αυτή η τριβή, μπορεί συχνά να οδηγήσει σε μεγάλες μάχες, εκτός εάν καταλήξουν σε ανακωχή.

  • Λέων και Παρθένος

Αυτά τα δύο ζώδια δεν έχουν τίποτα κοινό. Είναι και τα δύο ζώδια γεμάτα περηφάνια. Οι Παρθένοι δεν εκδηλώνουν τόσο συχνά τα συναισθήματά τους, ενώ οι Λέοντες μπορεί να έχουν αρκετά συναισθηματικά ξεσπάσματα. Ο τελευταίος λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας, την στιγμή που ένας Παρθένος εκτιμά την ουσία των πραγμάτων.

  • Ζυγός και Καρκίνος

Για αρχή και τα δύο αυτά ζώδια αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις. Το άλλο ζήτημα είναι ότι οι Ζυγοί είναι αγαπημένοι όλων, κάτι που μπορεί να κάνει την εμπιστοσύνη ενός Καρκίνου να χαθεί. Η δυσαρέσκεια που δεν επικοινωνείται, γίνεται ένας μεγάλος, χοντρός ελέφαντας στο δωμάτιο, μέχρι να έρθει η στιγμή που δεν μπορεί να χωρέσει σε αυτό.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share