Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βραχυκύκλωμα» από τον Κώστα Λεφάκη: Εφιστά την προσοχή σε Καρκίνους, Σκορπιούς και 2 ακόμη ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (11/3)

11 Μαρτίου 2023 10:22
«Βραχυκύκλωμα» από τον Κώστα Λεφάκη: Εφιστά την προσοχή σε Καρκίνους, Σκορπιούς και 2 ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εγρήγορση κρατά 4 ζώδια ο Κώστας Λεφάκης, ενόψει ενός δύσκολου Σαββατοκύριακου, που ήδη διανύουμε. Τι λένε λοιπόν οι προβλέψεις σήμερα, 11 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Παράλληλα, έχουμε ζωδιακή "αναμπουμπούλα" από την Άση Μπήλιου: Καρμικά "μαθήματα" σε 4 ζώδια - Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία για Ταύρους, Σκορπιούς και...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

ΚΡΙΟΣ
Η επιτυχία των στόχων σας θα προκύψει μέσα από ειλικρινή και αυθεντικό διάλογο με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας. Προσέξτε τις μετακινήσεις και τα μικροατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με φωνές και επιθετική διάθεση δεν λύνονται τα προβλήματα που υπάρχουν από καιρό στο σπιτικό σας. Εναρμονιστείτε με τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάντε το μεγάλο βήμα βάζοντας σε εφαρμογή κάποια από τις στρατηγικές σας. Μην επιτρέψετε σε καταστάσεις που ανήκουν οριστικά στο παρελθόν να γίνουν εμπόδιο στη εξέλιξη σας.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 11 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ήρεμος ύπνος αυτό το σαββατοκύριακο αλλά και η σωστή διατροφή είναι απαραίτητο για να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες της ερχόμενης εβδομάδας.

ΛΕΩΝ
Αντιμετωπίσετε τις αντιθέσεις του αγαπημένου προσώπου ή των συνεργατών σας. Μια καλοπροαίρετη συζήτηση θα σας βοηθούσε να καταλάβετε τον τρόπο που σκέπτονται και ενεργούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων, αποφύγετε οποιαδήποτε απερίσκεπτη κίνηση. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που αφορούν την εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ
Καιρός να χαρείτε τα καλά των νέων γνωριμιών, όπως και των ανανεωμένων παλιών σχέσεων. Οι επαφές και τα ταξίδια στο εξωτερικό θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν σήμερα νιώθετε αρκετά κουρασμένοι από την αίσθηση ότι οι επαγγελματικές σας υποθέσεις έχουν «βραχυκυκλώσει», βάλτε τα πράγματα στη θέση τους και φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως να ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι πραγματικά κοντά σας και ποιοι σας υπονομεύουν. Μια ερωτική γνωριμία μέσα από το χώρο εργασίας σας τονώνει το ηθικό.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 11 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μη χάνεστε σε απαισιόδοξες σκέψεις και υποψίες. Χαλαρώστε σήμερα και καθαρίστε το μυαλό σας ώστε να μπορέσετε να φιλοσοφήστε τα θέματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καιρός να αξιοποιήσετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Προχωρήστε γρήγορα στην πραγματοποίηση αυτών που μπορείτε να καταφέρετε με τις ικανότητές σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο τομέας των οικονομικών στο προσκήνιο αυτό το σαββατοκύριακο και εσείς, πάνω απ’ όλα, οφείλετε να προστατέψετε τα κεκτημένα σας. Μην βιάζεστε και φυσικά μην απελπίζεστε.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share