Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα τους βγει...ξινός ο Άγιος Βαλεντίνος: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα κινδυνεύσουν να χωρίσουν!

Προσοχή στις εντάσεις!

7 Φεβρουαρίου 2023 12:17
Θα τους βγει...ξινός ο Άγιος Βαλεντίνος: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα κινδυνεύσουν να χωρίσουν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει, ωστόσο θα βγει...ξινός σε 5 ζώδια, τα οποία θα κινδυνεύσουν να χωρίσουν παρά τη γλύκα των ημερών. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

Ας δούμε ποια ζώδια θα φράσουν ένα βήμα προ του χωρισμού αν δεν ακολουθήσουν τις συμβουλές μας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σάς δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε και να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Παράλληλα, μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο, σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε τι σας κρατά πίσω στη τη ζωή σας.

Αν συνεχίζετε να πιστεύετε πως μπορείτε να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας συνεχίζοντας να τους αγαπάτε με τον «ασφυκτικό» σας τρόπο, τότε ξανασκεφτείτε το. Έχετε τον νου σας για ανθρώπους που παίρνουν περισσότερα από όσα δίνουν και ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις που δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε. Η αλλαγή είναι μπροστά και επιτέλους είστε έτοιμες για αυτή.

Ιχθύς

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, συνήθως, ευνοούνται τα μυστικά και οι υποσυνείδητες κινήσεις. Ωστόσο, στη δική σας περίπτωση, έχετε την ανάγκη να μιλήσετε για όλα και μάλιστα με χειμαρρώδη τρόπο. Αυτό που κάποτε σας έμοιαζε αβέβαιο και θολό, θα ξεκαθαρίσει μια και καλή μπροστά σας.

Αν πρόκειται για ερωτική σχέση, γνωρίζετε ήδη πως έχει τελειώσει εδώ και καιρό, επειδή η αλήθεια δεν σας φανερώθηκε όταν έπρεπε. Είναι προφανές και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το αποδεχτείτε.

ζώδια που θα χωρίσουν του Αγίου Βαλεντίνου

Δίδυμοι

Τα πάντα στη ζωή σας αφορούν την επέκταση αυτόν τον μήνα. Η περίοδος αυτή συγκεντρώνει όλες τις πτυχές της τύχης, της καριέρας και των φίλων για εσάς, και όχι πολύ ρομαντισμό.

Δεν σημαίνει ότι είστε 100% καταδικασμένοι στη σχέση σας αυτόν τον μήνα, αλλά μόνο ότι δεν θα είναι το επίκεντρο για εσάς. Βέβαια, το ταίρι σας μπορεί να είναι παραπονεμένο και να γκρινιάζει από το πρωί έως το βράδυ με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ ένταση μεταξύ σας.

Η συγκέντρωση στον Κριό θα συμβεί στον κοινωνικό σας τομέα, κάτι που θα σας κάνει να θέλετε να βγείτε έξω, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να διασκεδάσετε ξανά.

Λέων

Οι λέοντες αυτή την περίοδο δεν αισθάνεστε πάθος και λαχτάρα να είστε με τον σύντροφό σας καθώς αναζητάτε περισσότερο τους φίλους, την οικογένειά σας και επενδύετε περισσότερο στη δουλειά σας αντί της προσωπικής σας ζωής.

Έτσι ο σύντροφός σας θα νιώθει μόνος και θα προβληματιστεί για το κατά πόσο θα πρέπει να συνεχίσει να είναι στο πλευρό σας. Αν τον αγαπάτε τον άνθρωπό σας καλύτερα μην αγνοήσετε τις δικές του ανάγκες.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα επικεντρώσει την προσοχή του αποκλειστικά στην καριέρα του. Θα υπάρξει πλήρης ασυνεννοησία με τον άνθρωπό σας με αποτέλεσμα να τσακώνεστε ακόμη και για το φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε να φάτε το μεσημέρι. Καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε όσο μπορείτε τους διαξιφισμούς για το καλό σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share