Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ναυάγιο" από την Βίκυ Παγιατάκη - "Καμπανάκι" για Παρθένους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

23 Ιανουαρίου 2023 12:16
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Παρθένους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

  • Κριός: Η εβδομάδα ξεκινάει καλά. Δράση παντού
  • Ταύρος: Μπορεί η εβδομάδα να ξεκινάει περίεργα αλλά η συνέχεια…
  • Δίδυμοι: Ολοκληρώστε ό,τι ξεκινήσατε ή ξεκινήστε σήμερα
  • Καρκίνος: Οι προοπτικές βελτιώνονται σιγά σιγά. Μην απογοητεύεστε
  • Λέων: Με περίεργη διάθεση και αρκετές υποχρεώσεις σήμερα
  • Παρθένος: Οι δυνατότητες είναι περισσότερες σήμερα παντού
  • Ζυγός: Δεν πρέπει να χάσετε τις μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες
  • Σκορπιός: Με υπομονή και προνοητικότητα σήμερα που υπάρχει πίεση
  • Τοξότης: Με μέθοδο αλλά και ταχύτητα στον έρωτα και το χρήμα
  • Αιγόκερως: Με ένα αίσθημα ζωντάνιας αλλά και δυνατότητες κέρδους
  • Υδροχόος: Η κάθε ημέρα, η κάθε ώρα τώρα αξίζει διπλά
  • Ιχθύες: Σήμερα ξεκινάει το «κυνήγι» αύριο πιάνετε τον…λαγό

Άλλο αγάπη, άλλο σ@ξ: Αυτοί είναι οι 3 χειρότεροι εραστές

Λένε ότι τα ζώδια μπορούν να δείξουν εάν ένα πρόσωπο το «έχει» στον ερωτικό τομέα.

Μπορεί κάποια ζώδια να φημολογείται ότι έχουν σεξουαλική ζωή «φωτιά», ωστόσο, υπάρχουν και εκείνα που δεν είναι τόσο «ειδικοί» στο κρεβάτι. Υπάρχουν 3 ζώδια που φέρεται να είναι χειρότεροι εραστές

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: "Κυνηγοί" του έρωτα: Αυτά τα ζώδια θα σε διεκδικήσουν έντονα και με πάθος

Ζώδια: Ποια «δεν το έχουν» στον ερωτικό τομέα

Αυτοί είναι οι 3 χειρότεροι εραστές

Το ζώδιο του Καρκίνου

Ο Καρκίνος, εκτός του ότι είναι άπιστος, φαίνεται ότι είναι και βαρετός στο κρεβάτι. Εάν δεν έχει κάποιο ζώδιο σε πλανήτη που να τον ευνοεί σε αυτό τον τομέα, τότε, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν το «έχει» με το σεξ.

Το ζώδιο του Υδροχόου

Η φάση με τον Υδροχόο είναι περίεργη… Μπορεί να ξέρει τι κάνει, ωστόσο, νοιάζεται τόσο πολύ για τον εαυτό του που εκείνη την ώρα δεν ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση του άλλου. Εντελώς παρτάκιας.

Το ζώδιο του Ιχθύ

Αν και έχουν μια φήμη ότι έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις, είναι πολύ τεμπέληδες. Είναι το ζώδιο που θα κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, πιστεύοντας ότι αρέσουν στο ταίρι του, ακόμα και αν αυτό «πεθαίνει» από βαρεμάρα.

Θηρία στο κρεβάτι: Αυτά είναι τα 4 ζώδια γεννημένα εραστές με τις μεγαλύτερες αντοχές

Αν λοιπόν συμβαίνει να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια, τότε είναι πολύ πιθανό να είσαι προικισμένη/ος με τις υψηλότερες σεξουαλικές επιδόσεις. Σύμφωνα με το astrology.gr, οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου είναι γεννημένοι εραστές.

Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για το περιπετειώδες πνεύμα, τον ενθουσιασμό και την εμφανώς αστείρευτη ενέργειά του, και όπως μπορείς εύκολα να υποθέσεις, είναι επίσης «τέρας» στο σεξ. Οτιδήποτε κι αν θέλει ένας Κριός, το πιο πιθανό είναι να το πάρει, επειδή δεν φοβάται να το κυνηγήσει. Δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύει περισσότερο αυτός ο μανιακός της αδρεναλίνης από ένα καυτό και παθιασμένο σεξ «στα γρήγορα». Επίσης, το σεξ με αυτό το ζώδιο δεν είναι ποτέ βαρετό, επειδή θέλει να περνάει καλά και να δοκιμάζει νέα και συναρπαστικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ερωτικά αγγίγματα και τα χάδια είναι η ερωτική γλώσσα που λατρεύει, και μπορείς να στοιχηματίσεις ότι αυτό μεταφράζεται σε μια υψηλή σεξουαλική επίδοση. Αυτό που θέλει είναι να χαθεί μέσα στην αίσθηση ενός άλλου ατόμου και αν εξαρτάται από τον ίδιο, το σεξ θα διαρκέσει μερικές ώρες. Αγαπά τα παθιασμένα φιλιά διαρκείας, το ερωτικό μασάζ και τη βαθιά σύνδεση σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Οπότε μην περιμένεις «ένα στα γρήγορα», γιατί αυτό αποτελεί σχεδόν βλασφημία για αυτό το ζώδιο.

Τα ζώδια που είναι θηρία στο κρεβάτι

ΛΕΩΝ

Οι ερωτικοί παρτενέρ του έλκονται από τη φυσική του ροπή στο φλερτ, τη ζεστή καρδιά του και την ελκυστική αύρα του. Αλλά, για να ξέρεις, είναι λίγο επιδειξίας στο κρεβάτι. Είναι ο δημιουργικός και ενθουσιώδης εραστής που ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να δοκιμάσει μια νέα κίνηση ή στάση, ειδικά εκείνη που τον κάνει να φαίνεται καταπληκτικός! Και ναι, περιμένει να τον κομπλιμεντάρεις πλήρως και συχνά για την εμφάνιση και την απόδοσή του στο κρεβάτι, οπότε αν θέλεις να μείνεις μαζί του, μίλησέ του. Και να είσαι σίγουρος/η ότι με τέτοιες καυτές επιδόσεις, δεν θα αντισταθείς στο να του πεις πόσο ψηλά σε… ανέβασε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει ζώδιο που να είναι πιο ισχυρό σεξουαλικά και με διαρκή ερωτική παρουσία. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα νιώσεις ούτε στιγμή πως λειτουργεί μηχανικά ή κάνει σεξ μόνο και μόνο από ανάγκη για να εκτονωθεί. Αυτός ο εξαιρετικά παθιασμένος και συναρπαστικός εραστής μοιάζει σαν να επενδύει στον ερωτικό του σύντροφο και στο να περάσει όμορφα μαζί του. Και πράγματι επενδύει. Δεν είναι ποτέ γρήγορος στην επιλογή του σεξουαλικού συντρόφου του, χάρη στον απίστευτο μαγνητισμό του και την αυτοπεποίθησή του ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το άτομο που τον έλκει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share