Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα την βγάλουν "ζάχαρη" τις γιορτές - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα περάσουν τέλεια τα Χριστούγεννα

Για ποιούς θα είναι η καλύτερη εποχή;

13 Δεκεμβρίου 2022 14:07
Θα την βγάλουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Xριστούγεννα, Χριστούγεννα, ευτυχισμένα» θα τραγουδούν αυτά τα τέσσερα ζώδια φέτος τα Χριστούγεννα, καθώς η περίοδος των φετινών γιορτών, θα τους χαρίσει λίγη παραπάνω από τη λάμψη των αστεριών.

Δεν έχει σημασία το πώς θα γιορτάσουν ή με ποιους και πού. Καθένα από τα παρακάτω ζώδια θα ζήσει φέτος τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής του. Με την ευκαιρία, δείτε τι αγαπάμε και τι μισούμε στα 12 ζώδια.

Ποια ζώδια θα περάσουν λοιπόν καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα;

Τα ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός της εορταστικής περιόδου θα αρχίσει πραγματικά να ξεκινάει κατά τη διάρκεια του γενέθλιου μήνα των Αιγόκερων για τους Παρθένους. Έχουν αρχίσει να αισθάνονται τη θετική αλλαγή απ’ όταν ο Ερμής -ο κυρίαρχος πλανήτης τους- πέρασε στον Αιγόκερω στις 6 Δεκεμβρίου, ενεργοποιώντας τον πέμπτο οίκο της διασκέδασης, του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης. Αυτό θα τους βάλει στο σωστό πλαίσιο σκέψης για να βουτήξουν στο εορταστικό κλίμα και να επιτρέψουν στον εαυτό τους να αγκαλιάσουν πλήρως τα διασκεδαστικά vibes αυτής της εποχής του χρόνου. Αν και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο οίκο κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για μια επιθυμητή επιστροφή από το ερωτικό τους παρελθόν.

Τοξότης

Οι Τοξότες γεννήθηκαν στην καρδιά του Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την τάση να ζωντανεύουν με το που ξεκινάνε οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί, με τα φωτάκια στους δρόμους και τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που παίζονται σε επανάληψη. Ο ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου των γιορτών, γεγονός που κάνει αυτή την την εποχή του χρόνου, να χαρακτηρίζεται από περιπέτειες. Σε τελική ανάλυση, ο κυβερνήτης του ζωδίου, ο Δίας, ο πλανήτης της υπερβολής, κάνει τους Τοξότες να αποτελούν έμπνευση για όλους μας.

Θα την βγάλουν 'ζάχαρη' τις γιορτές - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα περάσουν τέλεια τα Χριστούγεννα

Αιγόκερως

Ο ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Πράγμα που σημαίνει ότι οι Αιγόκεροι είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων, προσωποποιημένο. Όχι μόνο θα νιώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη στο χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά θα είναι έτοιμοι να ευδοκιμήσουν σε δύσκολες συνθήκες. Αν κάποιος μπορεί να διαχειριστεί το κρύο, είναι οι Αιγόκεροι. Φέτος, μπορεί να θελήσουν να χαλαρώσουν και να μειώσουν το άγχος της καθημερινότητας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου, μπορεί να μειώσει λίγο την αίσθηση αυτοπεποίθησης. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να έχουν όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή, γιατί αυτή είναι μια πολύ καλύτερη στιγμή για να κάνουν ερωτήσεις.

Ιχθύες

Μπορεί να γενέθλια τους να αργούν ακόμα, όμως τα φετινά Χριστούγεννα και η περίοδος των γιορτών, είναι πολύ ξεχωριστές για τους Ιχθύες. Ο Δίας έχει τελειώσει την ανάδρομη πορεία του, ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου. Γεγονός που τους μπουστάρει άμεσα την αυτοπεποίθηση. Αντί να κρατάνε τον εαυτό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται λιγότερη ανασφάλεια, συνειδητοποιούν ότι αν αγκαλιάσουν πλήρως την προσωπικότητά τους, θα προσελκύσουν ανθρώπους που είναι έτοιμοι να τους αγαπήσουν και να τους εκτιμήσουν χωρίς φθόνο. Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαταστήσουν την ανεξαρτησία τους και να βρουν το θάρρος να είναι ο πραγματικός τους εαυτός, ανεξάρτητα από το πώς θα αντιδράσει ο περίγυρός τους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share