Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ρημαδιό" από την Βίκυ Παγιατάκη - "Καμπανάκι" από την αστρολόγο για Καρκίνους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

9 Ιανουαρίου 2023 12:24
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Καρκίνους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια ενόψει της νέα χρονιάς. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη (9/1)

  • Κριός: Ένα «κάτι» αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και σας δίνει διέξοδο
  • Ταύρος: Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει μεγαλύτερη πίεση και υποχρεώσεις
  • Δίδυμοι: Με ταχύτητα αλλά και με προσοχή, τώρα που υπάρχει εύνοια
  • Καρκίνος: Έστω και μετ’ εμποδίων καταφέρνετε περισσότερα τώρα
  • Λέων: Με ανασκουμπωμένα μανίκια για δράση σήμερα
  • Παρθένος: Νέος τρόπος αντιμετώπισης του φόβου, από όπου και αν προέρχεται
  • Ζυγός: Είναι ο τρόπος σκέψης, αλλά και οι συγκυρίες που σας ευνοούν
  • Σκορπιός: Είναι κάπως δύσκολες οι… εξετάσεις στην αρχή της εβδομάδας
  • Τοξότης: Μικρές ευκαιρίες βοηθούν στην αποσυμπίεση, αλλά και το κέρδος
  • Αιγόκερως: Ανασύνταξη μετά από τα πεπραγμένα της πανσελήνου
  • Υδροχόος: Μόνο ο συμβιβασμός και το μοίρασμα θα βοηθήσουν
  • Ιχθύες: Η δράση δίνει καλά αποτελέσματα σήμερα

Το έχουν στο DNA τους: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι γονείς

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι η απόλυτη χαρά και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη ευθύνη. Οι περισσότερες/οι από εμάς, πριν γίνουμε γονείς ανησυχούμε για το αν θα τα καταφέρουμε. Αν είμαστε οι κατάλληλοι για να μεγαλώσουμε ένα παιδί σωστά. Αρκεί το ότι το θέλουμε; Η ανατροφή ενός παιδιού είναι μια εξαιρετικά σύνθετη υπόθεση. Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδια που διαθέτουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας γονιός ώστε να το κάνει καλά, είναι τα εξής:

Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

Ταύρος

Τα έχουμε πει πολλές φορές: Ταύρος ίσον αφοσίωση, σταθερότητα. Τα παιδιά του Ταύρου ξέρουν πως οι γονείς τους θα είναι πάντα εκεί, θα τρέξουν και θα σταθούν σαν βράχοι δίπλα τους. Καμία ανασφάλεια στο επίπεδο αυτό. Πρόκειται για ένα από τα πιο προσγειωμένα ζώδια κι αυτό μόνο καλό κάνει σ’ ένα παιδί.

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι ένας Καρκίνος μπορεί να σου βγάλει την πίστη σαν σύντροφος, ως κηδεμόνας δεν πιάνεται. Ναι, κι όμως. Οι Καρκίνοι έχουν αυτό το διδακτικό πολύ έντονα, κι αγαπάνε ιδιαίτερα την οικογένειά τους. Θα νοιαστούν για τα προβλήματα των δικών τους ανθρώπων και θα σταθούν με ιδιαίτερη κατανόηση, χωρίς να κατακρίνουν στ’ αλήθεια (παρόλο που θα παίζουν τον δάσκαλο). Ο Καρκίνος είναι επίσης κλασικός σπιτόγατος κι αυτό είναι καλό όταν έχεις μικρά παιδιά.

ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι γονείς

Λέων

Τα Λιοντάρια μεγαλώνουν παιδιά έχοντας στο μυαλό τους ότι δεν πρέπει να τους λείψει τίποτα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Ως ηγετικές προσωπικότητες οι ίδιοι, αποτελούν πρότυπο για τους απογόνους τους, οι οποίοι μαθαίνουν από τους καλύτερους πώς να διεκδικούν αυτό που θέλουν και να λύνουν τα προβλήματά τους χωρίς να πνίγονται μέσα σ’ αυτά.

Ζυγός

Αν ρωτήσεις ένα Ζυγό αν θέλει να κάνει παιδιά και σου πει «όχι», τότε μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος στο ληξιαρχείο. Οι Ζυγοί θέλουν οικογένειες σε βαθμό απόλυτο. Είναι της παραδοσιακής σχολής, εκείνης που θέλει τον άνθρωπο να έρχεται στον κόσμο για να γίνει γονιός. Θέλουν να περνούν χρόνο με τα βλαστάρια τους, να τους μαθαίνουν πράγματα, να τους γνωρίσουν τον κόσμο.

Αιγόκερως

Από τη φύση τους οι Αιγόκεροι φέρουν μία ανεξαρτησία και μία υπευθυνότητα που κρίνονται πολύ χρήσιμα και απαραίτητα εφόδια για να μεγαλώσεις σωστά έναν άνθρωπο. Είναι επίσης το ζώδιο που θέτει ρεαλιστικούς στόχους και πλάνα και ξέρει να διαχειρίζεται άτομα και καταστάσεις (δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγόκεροι κατέχουν κατεξοχήν διευθυντικές θέσεις). Σε βάζουν σε πρόγραμμα οι Αιγόκεροι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share