Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μπλοκάρει» τα ζώδια η Λίτσα Πατέρα: Αυξημένα ζόρια για Ταύρους, Παρθένους και...

Έρχονται εξελίξεις με τον ανάδρομο Ερμή

11 Σεπτεμβρίου 2022 08:02
«Μπλοκάρει» τα ζώδια η Λίτσα Πατέρα: Αυξημένα ζόρια για Ταύρους, Παρθένους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για τα προβλήματα, που πρόκειται να αντιμετωπίσουν τα ζώδια στις επόμενες μέρες, με ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός να φέρνει εξελίξεις.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και άπαντες γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό, με την αστρολόγο, της οποίας... βγήκε η προφητεία για την Ελισάβετ, να μας συμβουλεύει για το πού πρέπει να προσέξουμε.

ΚΡΙΟΣ

Πλέον ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα...

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής πλέον είναι ανάδρομος και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πλέον βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, πλέον που ο Ερμής είναι ανάδρομος!

ΛΕΩΝ

Πλέον ο Ερμής είναι ανάδρομος σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκίνησε μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναντιέστε στο εξής με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ πλέον ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά...

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share