Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η... προφητική Λίτσα Πατέρα είχε γράψει πως θα ενεργοποιηθεί πάλι το δυσαρμονικό «Τ» της - «Ανατριχιάζω»

Το δημοσίευμα που είχε κάνει η αστρολόγος πριν ένα χρόνο

9 Σεπτεμβρίου 2022 19:35
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η... προφητική Λίτσα Πατέρα είχε γράψει πως θα ενεργοποιηθεί πάλι το δυσαρμονικό «Τ» της - «Ανατριχιάζω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα 96 της χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης (08/09) και αποτελεί πρώτη είδηση σε όλο το κόσμο αφού η Μεγάλη Βρετανία πενθεί για την επτά δεκαετίες βασίλισσα του.

Το πρωί της Παρασκευής (09/09), στον «αέρα» του «Πρωινού» του Ant1 έφτασε η ώρα της αστρολογίας και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που είχε κάνει στο περιοδικό της πριν από ένα χρόνο και αναφερόταν στο δυσαρμονικό «Τ» της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, Ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά» είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό “Τ” που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα δηλώνει και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό το “Τ” σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο.

Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία. Η Βασίλισσα είχε την σοφία να λειτουργήσει σωστά και να αντέξει πάνω σε αυτό το Τ», κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.

Βασιλιάς Κάρολος: Έφτασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ πλάι στην Καμίλα - Θερμή υποδοχή και χαιρετισμοί με πλήθος κόσμου (video)

Η άφιξη του βασιλιά Καρόλου στο Μπάκιγχαμ:

Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν τον Κάρολο να χαιρετά το συγκεντρωμένο πλήθος. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, καθώς υπάρχει η θλίψη για το χαμό της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ την ίδια ώρα χαιρετούν τον νέο τους βασιλιά.

Ο Κάρολος επιστρέφει ως βασιλιάς στο Λονδίνο

Η επιστροφή του Καρόλου ως βασιλιά στο Λονδίνο είναι μια συμβολική στιγμή, γράφει το BBC. «Είναι μια συμβολική στιγμή – ο βασιλιάς επιστρέφει στην πρωτεύουσα και στο παλάτι του – την έδρα της βρετανικής μοναρχίας.

Είναι γνωστό ότι ο βασιλιάς δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα πρόθυμος να εγκατασταθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά υποψιάζομαι ότι απλώς θα πρέπει να συμφιλιωθεί με αυτό – και να μετακομίσει από το Clarence House, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκαναν η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος, μάλλον ενάντια στις επιθυμίες τους [τότε].

Το Clarence House ήταν το σπίτι τους, πίσω στο 1952 με την βασιλομήτωρ να διαμένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά ο τότε πρωθυπουργός, Ουίνστον Τσόρτσιλ, κατέστησε σαφές ότι ο μονάρχης διαμένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Έτσι, φαντάζομαι ότι το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά – και, εν ευθέτω χρόνω, ο βασιλιάς και η βασίλισσα σύζυγος θα μετακομίσουν από το Clarence House… στο “μεγάλο σπίτι”, όπως λέγεται».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share