Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

«Γροθιά» στο στομάχι από τη Λίτσα Πατέρα: Έρχεται η δυστυχία για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

Τα προσωπικά δεν περνούν την καλύτερη φάση τους...

17 Αυγούστου 2022 07:44
«Γροθιά» στο στομάχι από τη Λίτσα Πατέρα: Έρχεται η δυστυχία για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα δεν έχει και τα καλύτερα να μας διαμηνύσει ως προς τα προσωπικά μας, με ορισμένα ζώδια να έρχονται αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις στις επόμενες μέρες.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να χειριστούμε τα προσωπικά και τα αισθηματικά μας σε μια δύσκολη στροφή, αν και η Άση Μπήλιου έχει αντίθετη γνώμη.

ΚΡΙΟΣ

Η διαίσθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις στα οικονομικά, ένα ζήτημα καρδιάς όμως θέλει προσοχή...

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας στρέφει τα φώτα επάνω σας, μολονότι κάτι στα προσωπικά δεν είναι όπως θα το θέλατε. Δείξτε σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αναζητούσατε μια μέρα που να σας επιτρέπει να κάνετε μια απόδραση, τότε η σημερινή μπορεί να είναι αυτή που ψάχνετε. Επίσης, μπορείτε να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μπει πλέον σε μια περίοδο με τρέξιμο με τις υποχρεώσεις, ωστόσο η σημερινή ημέρα σας βοηθά να δείτε φίλους και να υλοποιήσετε νέα πλάνα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας, αρκεί να είστε συνετοί. Με τις «ευλογίες» της Αφροδίτης όμως στο ζώδιό σας, κερδίζετε και τον πιο δύστροπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το βλέμμα στο μέλλον, ασχολείστε με τις υποθέσεις σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, ενώ πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, παίζουν ρόλο.

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα σήμερα προχωρά, μολονότι στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν και κάποια παράπονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο η Αφροδίτη, όσο και η Σελήνη απέναντί σας, στρέφουν το βλέμμα σας στις σχέσεις σας, αλλά και στο μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προωθήστε σήμερα τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα έχετε ευκαιρίες υλοποίησης. Ένα θέμα υγείας προωθείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Τετάρτη σας κάνει να χαμογελάτε και μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Απλώς οι άλλοι μπορεί να εισπράττουν από εσάς μια απόλυτη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελάτε κοντά στους οικείους σας και βρείτε στο κοντινό σας περιβάλλον τις λύσεις που αναζητάτε, άλλωστε σήμερα είστε πιο «σπιτόγατοι».

ΙΧΘΥΕΣ

Θετική η σημερινή ημέρα για εσάς, που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε επαφές και συζητήσεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share