Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

30 Δεκεμβρίου 2021 06:56
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια 3 ζώδια ψάχνουν το κινητό του συντρόφου τους.

Κριός

Φίλε Κριέ, ο Άρης σήμερα σχηματίζει ένα απόλυτα θετικό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Εκμεταλλεύσου την τύχη σου και τις κοινωνικές επαφές σου! Παίρνεις χαρά μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως μέσα από επικοινωνίες! Επιπλέον, έχεις εύνοια στις μετακινήσεις σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, με ποικίλους τρόπους!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις και να εκπληρώσεις, βαθιές σκέψεις και επιθυμίες! Την σημερινή ημέρα μην αποκαλύπτεις τα σχέδια σου σε κανέναν και διαφύλαξε τα μυστικά σου και τις δράσεις σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα ευνοϊκό για εσένα! Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και αυτό θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές χαρές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ωφέλιμες αποκαλύψεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο Άρης και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξάγωνου, όψη που θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Τακτοποιείς υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και τρεξίματα και επιπλέον, βελτιώνεις απόλυτα την εμφάνιση σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει επικοινωνιακές λύσεις και βελτίωση, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Άρης και ο Κρόνος, μπορείς να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δράσεις και επαφές! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, για να κερδίσεις υψηλούς στόχους! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου, όσον αφορά εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου;

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, θα φέρει λύσεις και χαρά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν πρόκειται ή επιθυμείς να μετακομίσεις, τώρα είναι η ιδανική ημέρα, για αποφάσεις και συμφωνίες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει πολλές ευχάριστες κοινωνικές επαφές και ευκαιρίες για ψυχαγωγικές εξόδους!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, θα βελτιώσεις, θα εξομαλύνεις και θα διορθώσεις κοινωνικές σχέσεις, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες! Ένα ευχάριστο νέο, σου αλλάζει τα δεδομένα και εξυπηρετεί τους σκοπούς σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει οικογενειακές χαρές, αλλά και λύσεις για τα προβλήματα του σπιτιού!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, η αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου, ανακτώνται! Θα καταφέρεις σήμερα, να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστα νέα και βελτιωμένες σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει μόνο θετικές εξελίξεις και τα αποτελέσματα, θα είναι μακροπρόθεσμα! Έρχονται νέες ισορροπίες και λύσεις μόνιμες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου επαναφέρει αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο σήμερα, θα σου φέρει βελτίωση της διάθεσης σου και ανανέωση στην ψυχολογία σου! Θα καταφέρεις, να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου και να απαλλαγείς από άγχη και ανασφάλειες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει διορατικότητα, πειθώ και ωφέλιμες συζητήσεις και επαφές!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για εσένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Κάνεις ριζικές αλλαγές σε ό,τι σε δυσαρεστεί και ανανεώνεις, ενδυναμώνεις και βελτιώνεις τον φιλικό τομέα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει αποκαλύψεις, αλλά και χαρούμενα νέα, με παρασκηνιακό τρόπο!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Άρης σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλές φιλοδοξίες! Διεκδίκησε μία συζήτηση για κάποια θέματα που αφορούν την πρόοδο και την διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας και καταξίωσης! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους και γενικά με τον κοινωνικό σου περίγυρο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share