Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καταστροφική μέρα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

8 Οκτωβρίου 2021 10:59
Καταστροφική μέρα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρασκευή σήμερα (08/10) και λίγο πριν μπει το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Λεφάκης μας προειδοποιεί μέσα από το elle.gr ποια ζώδια δεν θα έχουν εύκολη μέρα σήμερα! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις του κορυφαίου Έλληνα αστρολόγου;

Κριός
Αφιερώστε το χρόνο σας σήμερα σε προσωπικά και αισθηματικά θέματα. Τολμήστε το διαφορετικό από ότι μέχρι τώρα και περιμένετε αποτελέσματα.

Ταύρος
Μέχρι τώρα δίνατε προτεραιότητα στο καθήκον και στις ανάγκες των άλλων, ίσως από φόβο, ίσως από ανασφάλεια. Έχετε περιθώρια χαλάρωσης.

Δίδυμοι
Οι κρυφές σας επιθυμίες να παραμείνουν κρυφές. Η κούραση από την υπομονή στα αισθηματικά σας είναι πλέον φανερή και ίσως και ενοχλητική.

Καταστροφική μέρα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Καρκίνος
Είναι σημαντικό να βρείτε ενδιαφέρον και διέξοδο στις ανησυχίες σας ακόμα και δημιουργώντας εσείς, μόνοι σας, νέους τομείς δραστηριοτήτων.

Λέων
Δεν κινδυνεύετε, αλλά περνάτε δύσκολα και αυτές οι δυσκολίες εξαπλώνονται γρηγορότερα από όσο θα θέλατε. Αναζητήστε αγαπημένους φίλους.

Παρθένος
Η διαίσθησή σας αυξάνει τη σημασία των αποφάσεων αλλά και των πράξεών σας, σχετικά με τις ζωές των άλλων, αλλά και τις ευθύνες που έχετε απέναντί τους.

Ζυγός
Μπορεί να γίνετε το μοιραίο πρόσωπο μιας ιστορίας αφού οι εξελίξεις ξεκινούν και επιστρέφουν σε εσάς. Ήλιος και Άρης στο ζώδιό σας δρουν ανεξέλεγκτα.

Σκορπιός
Η επαγγελματική σας δραστηριότητα και τα οικονομικά σας οφέλη από αυτήν, είναι το θέμα που θα απασχολήσει το πρώτο μισό της ημέρας.

Τοξότης
Οι λύσεις ανάγκης και τα εφεδρικά σας σχέδια θα μείνουν στο συρτάρι, καθώς ανακαλύπτετε ότι είχατε λάθος πληροφόρηση. Ηρεμήστε και βρείτε άλλες λύσεις.

Αιγόκερως
Οι άσκοπες συζητήσεις δεν είναι το δυνατό σας σημείο, μπορεί όμως να χρειαστεί να το κάνετε για σήμερα και για χάρη ενός αγαπημένου σας ανθρώπου.

Υδροχόος
Η λογική και η ευαισθησία σας δημιουργούν ένα δίχτυ ασφαλείας γύρω σας. Χρησιμοποιείστε αναλόγως αυτές τις δύο πολύ σημαντικές σας ιδιότητες.

Ιχθύες
Ασχοληθείτε με κάποιον φίλο που έχει ανάγκη την συμπαράστασή σας. Μην ξεπεράσετε όμως τα όρια της αντοχής σας και μην τον αφήνετε να πιστεύει ότι συμφωνείτε απόλυτα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share