Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 07 Μαΐου

Τι μας περιμένει;

7 Μαΐου 2021 06:59
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 07 Μαΐου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 07 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα αγαπητέ Κριέ για να ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εαυτού σου στο εσωτερικό σου ψυχικό καταφύγιο. Δώσε σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, γιατί θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα συναισθηματικά σου ή ψυχολογικά σου διλήμματα και ανασφάλειες και γενικά, κινήσου παρασκηνιακά για τους στόχους σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα νέες γνωριμίες, επαφές και επικοινωνίες για τους ελεύθερους, δίνοντας τους την ευκαιρία να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή και να πετύχουν στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να ανανεώσετε και την σχέση σας με το ταίρι σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου, αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη των άλλων, αλλά και κατάσταση μέσα στον οικογενειακό τομέα! Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις εσύ τον ρόλο του ισχυρού στην οικογένεια, ώστε να καταφέρετε να λύσετε κάποια προβλήματα που τώρα προέκυψαν. Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται και κερδίζεις τον σεβασμό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα αισιοδοξήσεις ξανά, να καλοπεράσεις και να φιλοσοφήσεις με βελτιωμένη και ανεβασμένη διάθεση την ζωή! Καταφέρνεις λοιπόν, με την βοήθεια της τύχης, να πάρεις χαρά μέσα από επαφές, επικοινωνίες, σπουδές, σεμινάρια και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά! Στηρίζεσαι και επηρεάζεσαι έντονα από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει στο να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους!

ΛΕΩΝ

Η ιδιαίτερα έντονη συναισθηματική σου φύση, αγαπητέ Λέοντα, είναι αυτή που θα σου δώσει τις λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, σε συνδυασμό φυσικά με τα μαθήματα που έχεις πάρει στο παρελθόν, τις εμπειρίες σου και την εξαιρετικά ισχυρή διαίσθηση σου! Καταφέρνεις με την γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν χατίρια, να εκπληρώνεις επιθυμίες, αλλά και να μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά άμεσα!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 07 Μαΐου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από επαφές, αλλά και συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις ή απλά να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με κάθε τρόπο και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στις επαφές που έχεις με τους άλλους ανθρώπους κι ευτυχώς οι καλοί και προσαρμοστικοί σου τρόποι σε βοηθούν σε αυτήν σου την προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες, ανθρώπων που αγαπάς και εκτιμάς! Η τάση σου αυτή, θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και για εσένα, παρόλο που οι πράξεις σου χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια! Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου, ανανεώνεσαι και αποφασίζεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για σένα, φίλε Σκορπιέ και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό σήμερα, μέσα από ερωτικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά θέματα, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές επιτυχίες! Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γι'αυτό εκμεταλλεύσου το!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις και εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, που είναι τόσο σημαντικές για εσένα! Γενικά, η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γίνει πιο ισχυρή και αυτό θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! Μπορεί ωστόσο μερικές φορές, να είσαι αρκετά ευάλωτος, ευαίσθητος και να καταβάλλεσαι από ανασφάλειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με αγάπη! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια ενδυναμώνονται και οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται και εξομαλύνονται! Γεγονότα και συγκυρίες, ενισχύουν την πνευματική σου εξέλιξη, σε γεμίζουν νέες γνώσεις και μαθαίνεις νέα που σε χαροποιούν! Ιδανική ημέρα για εποικοδομητικές επικοινωνίες, γνωριμίες και συμφωνίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα ασχοληθείς με την προστασία και την διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Συγκεκριμένα, ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, από πράγματα που δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά, αλλά δεδομένου ότι δένεσαι πολύ με αυτά που σου ανήκουν, δεν τα έχεις ξεφορτωθεί ακόμα! Επίσης θα διεκδικήσεις και θα καταφέρεις να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση ξανά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, η Σελήνη στο Ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση και στον προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου, φίλε Ιχθύ! Προσοχή μόνο σε στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα σε πιάσει μία αδικαιολόγητη και υπερβολική χωρίς λόγο, συναισθηματική ανασφάλεια, που ενδεχομένως να σε ρίξει ψυχολογικά!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share