Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου

Τι μας περιμένει;

2 Μαΐου 2021 06:55
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 2 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, πιο εύκολα τώρα, που σε χαρακτηρίζουν υπομονή και επιμονή! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Προσοχή μόνο στην τάση σου για δογματική συμπεριφορά και ξεροκεφαλιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επικοινωνίες κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς, τώρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους.

ΛΕΩΝ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Φίλε Λέοντα, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι, αναγνωρίζοντας το κύρος σου, τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Απέφυγε ωστόσο υπερβολές και δογματικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Αγαπητέ Παρθένε, το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα! ! Η κοινωνικότητα σου αλλά και η οξυδέρκεια σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου και να αισιοδοξείς ξανά!

ΖΥΓΟΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Ζυγέ, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τις πιο βαθιές σου επιθυμίες λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να πράξεις ή να διεκδικήσεις σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα, φτάνει να αποφύγεις παρορμητισμό! Αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα την γλυκάνει με πολλούς τρόπους! Επιπλέον, φροντίζεις τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και εμφανισιακά! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Σήμερα φίλε Αιγόκερε, το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει σίγουρα απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις μέσα από επικοινωνίες, να βελτιώσεις απόλυτα την φήμη και την δημοτικότητα σου! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Ώρα να τακτοποιήσεις τα πάντα και να νιώσεις και πάλι ήρεμος!

ΙΧΘΕΙΣ

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες επικοινωνίες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share