Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, 07/08/2014, by F’Ariel!

7 Αυγούστου 2014
ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, 07/08/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καταπληκτικό το χθεσινό μπουρίνι, έτσι δεν είναι? Δρόσισε η φύση όλη, δροσιστήκαμε και εμείς.. Tropical έχουμε γίνει κανονικά, έχουμε και φοίνικες και στα βόρεια και στα νότια, το μόνο που μας απομένει, είναι
ένας τυφώνας και μερικά χιλιάδες άγνωστα ψαράκια, μικρά και μεγάλα στις θάλασσές μας!

Το φωνάζω χρόνια τώρα, θα βουτήξουμε για να βγάλουμε κανά χταπόδι και καμιά τσιπούρα και θα βρούμε κανένα λευκό καρχαρία, να μας κοιτά με απορία και θα το πάθουμε το εγκεφαλικό, πανελλαδικός!

Στην Αμερική καθημερινά οι επιστήμονες ασχολούνται με αυτό το θέμα, εμείς πρέπει πρώτα να πάθουμε και μετά να μάθουμε! Σε λίγο θα δούμε ντοκιμαντέρ, .. "The Wild Life o Greece" .. κροκόδειλο αποκτήσαμε, μαζί με το ταίρι του, όπου να είναι θα έρθουν και τα κροκοδειλάκια τους.. Κουνούπια τίγρης κυριαρχούν και βασιλεύουν, έρχονται τώρα και τα θαλάσσια τρωκτικά, λέτε να αποκτήσουμε και πιράνχας.. χα χα .. μπα αυτά κυκλοφορούν στη στεριά.. !!

Πολλά με τρομάζουν μέσα στο βυθό, όμως οι μέδουσες περισσότερο! Αναπτύσσονται σε βρώμικα, σκοτεινά νερά. Είναι πολύχρωμες! Τεράστιες! Έχουν ρεύμα μέσα τους και φυσικά είναι δηλητηριώδης. Όσο εντυπωσιακές είναι από την οθόνη, άλλο τόσο δε θέλω να τις συναντήσω μπροστά μου.
Εξωγήινη μορφή θα έλεγα, όπως και πολλά θαλάσσια είδη, γιατί μεταξύ μας τώρα, τα περισσότερα είναι ανεξήγητης μορφής, συμπεριφοράς, ζουν σε απίστευτα μέρη και όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ωκεανοί του πλανήτη μας, είναι ακόμα ανεξερεύνητοι..!!

Καλές βουτιές.. χα χα .. σας πειράζω..


Κριός
Σήμερα θα χρειαστεί να κρατήσετε χαρακτήρα απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Να είστε σκληροί και δίκαιοι φυσικά, όμως δε πρέπει να περάσει το δικό τους με τίποτα! Μπορεί ψυχολογικά να πετάει η ομάδα, όμως για λίγο καλά θα κάνετε να επαναφέρετε το ξινό το μουτράκι σας και να ταράξετε λίγο τα νερά. Καλύτερα να σας φοβούνται, παρά να σας λυπούνται!

Ταύρος
Μετά το χθεσινό σας ψυχοπλάκωμα, νομίζω σήμερα θα είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα! Κάτι θα μάθετε, κάτι θα σας πουν, που θα χαρείτε αρκετά, θα ενθουσιαστείτε και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας! Μια σχέση σας, βελτιώνεται, αποκτάει ξανά νόημα και διαπιστώνετε ότι μπορεί να κοπιάσατε, μπορεί να αγχωθήκατε, μπορεί ακόμα και να πληγωθήκατε, όμως άξιζε το κόπο!


Διαβάστε και τα υπόλοιπα ζώδια εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share