Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Το Alohari στην Τήνο είναι ο ορισμός της λέξης beach bar

Ζεν, ανεπιτήδευτο, cool, Caribbean και άκρως ατμοσφαιρικό!

2 Μαΐου 2024 11:04
allohari-thnos
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Όταν μου έρχεται στο μυαλό η λέξη beach bar, δεν ξέρω γιατί, αλλά σκέφτομαι πάντα το πιο ωραίο και εξωτικό beach bar που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το Alohari στην Τήνο, που αποτελεί τον ορισμό της λέξης beach bar. Ζεν, ανεπιτήδευτο, cool, Caribbean, ατμοσφαιρικό, ποιοτικό και άλλες τόσες λέξεις το έχουν χαρακτηρίσει τα τελευταία 10 καλοκαίρια λειτουργίας του. Εμείς θα πούμε αυθεντικό και με ένα vibe που σε κερδίζει και σε χαλαρώνει 100%.

Alohari στην Τήνο

Πάμε τώρα σε λεπτομέρειες...

  • Τροπική λίστα ποτών από τον θρύλο της ελληνικής μπαρ σκηνής Ηλία Στεργιόπουλο. Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το new entry Picador με mezcal και το μοναδικό Rochari Spicy.
  • Ένα γευστικότατο Caribbean street food από τον σεφ Άρη Ρούσσο και την εταιρία Serial eaters, που μας ταξιδεύει σε γεύσεις Καραϊβικής και Λατινικής Αμερικής. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα υπέροχα tacos, το jamaican jerk και τις δροσερές σαλάτες!

Alohari στην Τήνο

Αν βρεθείτε στο νησί, μη τυχόν και χάσετε τα events του μαγαζιού! Lives και beach parties που μένουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη! Aloha, λοιπόν, και δίνουμε ραντεβού στην πιο εξωτική πλευρά του νησιού!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share