Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Netflix: Αναβαθμίζεται η εφαρμογή για τα κινητά-Ποίες οι νέες λειτουργίες

To Netflix άρχισε ήδη την κυκλοφορία μίας αναβάθμισης της εφαρμογής για κινητά Android, η οποία θα δείχνει ποια games είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα» από τους χρήστες

3 Νοεμβρίου 2021 10:03
Netflix: Αναβαθμίζεται η εφαρμογή για τα κινητά-Ποίες οι νέες λειτουργίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δημοφιλής εταιρεία Netflix εγκαινιάζει τα πρώτα συνδρομητικά βιντεοπαιχνίδια, που θα προσφέρει μέσω smartphones παγκοσμίως, σε μία κίνηση που στοχεύει να διεισδύσει σε μία νέα αγορά και να διευρύνει έτσι τη βάση των συνδρομητών του. Μην ξεχνάτε ότι σύντομα η δημοφιλής πλατφόρμα θα παρουσιάσει τη φρικαστική δολοφονία της 13χρονης Yara που συντάραξε την Ιταλία

Για αρχή, σύμφωνα με το BBC, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix, τα εξής mobile games: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up και Shooting Hoops.

νετφλιξ-1

Netflix: Η αρχή ενός μακριού ταξιδιού

Τα πρώτα δύο παιχνίδια σχετίζονται με τη δημοφιλή ομώνυμη σειρά Stranger Things του Netflix. Περισσότερα παιχνίδια θα ακολουθήσουν και το Netflix υπόσχεται ότι δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ούτε αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα παιγνίδια.

Η εταιρεία ανέφερε ότι «αυτή είναι η αρχή ενός μακριού ταξιδιού» και θα κάνει τη διαφορά προσφέροντας «αποκλειστικά παιγνίδια κινητής χωρίς διαφημίσεις ή αγορές μέσα στην εφαρμογή, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix».

Προς το παρόν, τα παιχνίδια αφορούν μόνο κινητά και τάμπλετ με Android, αλλά τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιγνίδια για συσκευές iOS της Apple.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share