ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια γυναίκα θα πάει φυλακή για ένα χρόνο για κάτι που έκανε στο Facebook! Δες για τι ακριβώς πρόκειται για να μην την πατήσεις κι εσύ!

Μια γυναίκα θα πάει φυλακή για ένα χρόνο για κάτι που έκανε στο Facebook! Δες για τι ακριβώς πρόκειται για να μην την πατήσεις κι εσύ!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός χρόνου, για παραβίαση διαταγής προστασίας που αφορούσε την πρώην κουνιάδα της. Η γυναίκα έβαλε ετικέτα με το όνομα της πρώην κουνιάδας της σε μία ανάρτηση πουτ ην αποκαλούσε “ηλίθια”.

Η Maria Gonzalez ισχυρίστηκε ότι η διαταγή δεν απαγόρευε την επικοινωνία μέσω facebook με την πρώην κουνιάδα της Maribel Calderon.

Διαφώνησε όμως ο δικαστής, ο οποίος τόνισε πως η διαταγή προστασίας απαγορεύει στην κατηγορούμενη να επικοινωνεί με την ενάγουσα με οποιονδήποτε τρόπο.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου