Χριστιάνα, 31 ετών: «Ο χωρισμός με πλήγωσε πολύ…»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Χριστιάνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “The Booth” στο Open!
Η Χριστιάνα είναι 31 ετών. Ήταν με έναν άνθρωπο 11 χρόνια μεγαλύτερό της. Ήταν μαζί 1μιση χρόνο και χώρισαν γιατί της είπε ότι του τελείωσε το ερωτικό κομμάτι και δεν υπήρχε πλέον αυτή η φλόγα. Η Χριστιάνα στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και τώρα δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.
Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:
23χρονη Ελένη: “Όταν μιλάμε με μηνύματα με κάνει να νιώθω άβολα”
Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Ελένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “The Booth” στο Open!
Η 23χρονη Ελένη τους τελευταίους έξι μήνες φλερτάρει με έναν άνδρα 36 χρονών. Λόγω οικογενειακών προβλημάτων του σταμάτησαν να επικοινωνούν, αλλά ξαναμίλησαν πριν 2,5 μήνες και εκείνος άρχισε να έρχεται όλο και πιο κοντά της. Το πρόβλημα της Ελένης όμως είναι, πως όταν μιλάμε με μηνύματα αυτός το πάει στο πονηρό και την κάνει να νιώθει άβολα, με αποτέλεσμα να του μιλήσει άσχημα και τώρα δεν ξέρει αν πρέπει να επανορθώσει ή όχι.
Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:






0 ΣΧΟΛΙΑ