Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ο Σπύρος Σούλης μας αποκαλύπτει μυστικά: Τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγερική σόδα σε όλο τον καναπέ

Ούτεπου θα περνούσε από το μυαλό σας

18 Απριλίου 2024 17:08
Ο Σπύρος Σούλης μας αποκαλύπτει μυστικά: Τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγερική σόδα σε όλο τον καναπέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαγειρική σόδα είναι γνωστό σε όλους μας ότι μπορεί να κάνει θαύματα τόσο σε θέματα που αφορούν στην υγεία όσο και στην καθαριότητα.

Εκτός όμως από την καθαριότητα, η μαγειρική σόδα κάνει εξαιρετική δουλειά και στην καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών μέσα στο σπίτι.

Δείτε επίσης: Μοσχοβολιστός νεροχύτης: Το σπιτικό μείγμα με λεμόνι και 2 ακόμα υλικά για άρωμα φρεσκάδας

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το Νο1 φυσικό καθαριστικό!

Πολλοί αναρωτιέστε συχνά για το πώς απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές από τους καναπέδες. Κάποια σπίτια μάλιστα μυρίζουν άσχημα εξαιτίας των καναπέδων τους.

Ο Σπύρος Σούλης προτείνει για να διώξετε οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή από τον υφασμάτινο καναπέ σας που έχει προέλθει είτε από παλαιότητα, είτε επειδή έχουν πέσει φαγητά και ποτά πάνω σε αυτόν, θα χρειαστείτε μόνο μαγειρική σόδα.

Αφού καθαρίσετε το έπιπλό σας από τους λεκέδες, ακολουθήστε το εξής τρικ για να διώξετε και τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Καναπές οσμές

Βήμα 1ο

Ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στον καναπέ και αφήστε την να μείνει πάνω στην επιφάνεια για αρκετές ώρες. Μην τσιγκουνευτείτε την ποσότητα μαγειρικής σόδας που θα ρίξετε.

Βήμα 2ο

Στη συνέχεια, και εφόσον περάσουν 5-6 ώρες χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να μαζέψετε τη μαγειρική σόδα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Έξτρα tip :Διώξτε τις δυσάρεστες οσμές από την ντουλάπα σας ακολουθώντας ένα παρόμοιο τρικ. Βάλτε στο πίσω μέρος της ντουλάπας ένα ανοιχτό κουτί με μαγειρική σόδα και αφήστε το εκεί για μερικές μέρες. Οι δυσάρεστες οσμές θα απομακρυνθούν εύκολα και γρήγορα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share