Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Λύθηκε το μυστήριο ετών: Εκεί πάνε οι κάλτσες όταν εξαφανίζονται στο πλυντήριο

Η απάντηση δόθηκε

20 Οκτωβρίου 2023 14:05
Λύθηκε το μυστήριο ετών: Εκεί πάνε οι κάλτσες όταν εξαφανίζονται στο πλυντήριο
Από Ανθή Κουρεντζή

Το σκηνικό το έχουμε ζήσει όλοι άπειρες φορές και το χειρότερο απ’ όλα ήταν ότι δεν μπορούσε κανείς να δώσει μια απάντηση για το πως το ζευγάρι με τις κάλτσες που βάλαμε για πλύσιμο βγήκε από τον κάδο single. Έτσι πετάξαμε άπειρες κάλτσες στα σκουπίδια, χωρίς ποτέ μέχρι σήμερα να ανακαλύψουμε τι συνέβη.

Όλα αυτά μέχρι που ένα ζευγάρι διαχειριστών ακινήτων, έριξε φως και αποκάλυψε τι συμβαίνει με τις χαμένες κάλτσες. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα κάνετε τα ρούχα σας να μοσχομυρίζουν μετά το πλυντήριο.

Όταν ο σύζυγος της Κάθι Χινζ, χρειάστηκε να φτιάξει το χαλασμένο τους πλυντήριο, αφαίρεσε αρχικά το μπροστινό πλαίσιο ήρθε αντιμέτωπος με ολόκληρη γκαρνταρόμπα από ρούχα. Όταν δε, έβγαλε και την αντλία του νερού που βγάζει το νερό από το πλυντήριο, βρήκε μέσα 7 δολάρια σε ψιλά, λαστιχάκια και καρφίτσες.

Λύθηκε το μυστήριο ετών: Εκεί πάνε οι κάλτσες όταν εξαφανίζονται στο πλυντήριο

«Για όλους εσάς που ορκίζεστε ότι το πλυντήριό σας τρώει τα ρούχα και σας έχουν πει οι «επαγγελματίες» ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά απλός μύθος…Ορίστε οι αποδείξεις», έγραψε η Κάθι στο Twitter, όταν ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες από το περιστατικό. Η ανάρτηση της Κάθι στο Twitter έγινε ανάρπαστη, όταν μια χρήστης που ονομάζεται Σάρα το κοινοποίησε με τον τίτλο «Δεν νιώθω πια τρελή που χάνω κάλτσες.».

«Good bye» αράχνες: Το φυτό «σύμμαχος» που θα σας απαλλάξει οριστικά από τα έντομα

Μήπως κάθε φορά που προσπαθείτε να διώξετε τις αράχνες και τα έντομα με διάφορους τρόπους, αυτά συνήθως ξαναγυρνάνε;

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Ωστόσο, αυτό που μάλλον δεν ξέρατε είναι ότι οι αράχνες δεν μπορούν να αντέξουν τη μυρωδιά της μέντας.

Με την ευκαιρία, δείτε τα φυτά τα φυτά δεν πρέπει ποτέ να τα βάλεις στο μπάνιο σου

Ευτυχώς, έχουμε την πιο τέλεια και αποτελεσματική λύση για εσάς! Το μείγμα αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις αράχνες και τα άλλα έντομα μια για πάντα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε αιθέριο έλαιο μέντας με νερό και να βάλετε το μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι.

«Good bye» αράχνες: Το φυτό «σύμμαχος» που θα σας απαλλάξει οριστικά από τα έντομα

Ψεκάστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες , και κάθε γωνιά του σπιτιού σας και με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το σπίτι σας ένα μέρος το οποίο θα απεχθάνονται οι αράχνες και άλλα έντομα. Αυτό το καταπληκτικό φυτό επίσης θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε και από τα ποντίκια!

Μια οικονομική λύση που αξίζει να δοκιμάσετε!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share