Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το "θαυματουργό" καθαριστικό της κουζίνας: Ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και θα εξαφανίσετε την σκουριά από τα μαγειρικά σκεύη στο λεπτό

Θα σωθείτε!

8 Δεκεμβρίου 2022 08:08
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μεταλλικά μαγειρικά σκεύη, έπειτα από συχνή χρήση, και ειδικά στον φούρνο της κουζίνας, έχουν ως αποτέλεσμα να φθείρονται και να σκουριάζουν. Πριν σκεφτείτε να τα πετάξετε, έχουμε να σας προτείνουμε ένα πανεύκολο tip που υπόσχεται να εξαφανίσει κάθε ίχνος σκουριάς και να τα κάνει να μοιάζουν σαν καινούρια. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το αλουμινόχαρτο στο καλοριφέρ.

Θα χρειαστείτε μόνο 5 λεπτά και ύστερα θα μπορείτε να πείτε αντίο στη σκουριά!

Θα χρειαστείτε:

1 αναψυκτικό τύπου κόλα. Η ποσότητα θα εξαρτηθεί από το πόσο μεγάλο και πόσο σκουριασμένο είναι το μεταλλικό σκεύος. Όσο μεγαλύτερό και πιο σκουριασμένο είναι, τόσο περισσότερη ποσότητα αναψυκτικού θα χρειαστείτε.

Γρήγορα και ανέξοδα: Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να διώξετε την σκουριά από τα μεταλλικά σκεύη

Διαδικασία:

  • Ξεκινήστε χύνοντας το αναψυκτικό τύπου κόλα μέσα στο μαγειρικό σκεύος. Η χημική αντίδραση που γίνεται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή το αναψυκτικό με τη σκουριασμένη επιφάνεια, έχει ως αποτέλεσμα να αφαιρείται η σκουριά. Σε περίπτωση, που δεν αφαιρεθεί όλη, αφήστε το αναψυκτικό λίγα λεπτά ακόμα να δράσει εντελώς.
  • Παράλληλα, σχηματίστε μία μπάλα από το κομμάτι αλουμινόχαρτο που έχετε και αρχίστε να τρίβετε με κυκλικές κινήσεις τα σημεία που είναι σκουριασμένα για να καθαρίσουν εντελώς και να γυαλίσουν.
  • Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, χύστε το αναψυκτικό και ξεπλύνετε με νερό το μεταλλικό μαγειρικό σκεύος.
  • Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει! Απολαύστε τη μαγειρική σας και πάλι, κάνοντας τα σκεύη σας να μοιάζουν με καινούρια. Και, όλα αυτά με 2 υλικά μόνο!

Τύλιξε τα πόδια της με αλουμινόχαρτο για 2 ώρες! Μόλις μάθετε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς

Το βρίσκουμε σε όλες τις κουζίνες. Το αλουμινόχαρτο είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιείται για την προετοιμασία και την αποθήκευση τροφίμων. Αλλά ξέρατε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φάρμακο για το κρυολόγημα; Ναι καλά διαβάσατε..

Ως φάρμακο για το κρυολόγημα, πάρτε 5 φύλλα από αλουμινόχαρτο και τυλίξτε τα γύρω από τα πόδια σας για 2 ώρες. Εφόσον το φύλλο αλουμινόχαρτου έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ανακουφίζει μερικά από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Εάν τα συμπτώματα επιμείνουν για πάνω από μία εβδομάδα, επισκεφτείτε έναν γιατρό για να λάβετε μια θεραπεία.

Παίρνει το αλουμινόχαρτο και το κόβει σε μικρές λωρίδες - Το αποτελεσματικό κόλπο για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι σας

Τύλιξε τα πόδια της με αλουμινόχαρτο για 2 ώρες! Μόλις μάθετε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς

Το αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση των συμπτωμάτων σε ένα έγκαυμα. Αφού η περιοχή καθαριστεί με νερό και μια στεγνή πετσέτα, εφαρμόστε μια αλοιφή καψίματος και καθαρή γάζα. έπειτα τυλίξτε την πληγή με αλουμινόχαρτο και στερεώστε το με μια ταινία. Κρατήστε το όση περισσότερη ώρα μπορείτε και δείτε τον πόνο να εξαφανίζεται.

Το να πίνεις καφέ δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο ήταν στο παρελθόν; Βάλτε μερικά φύλλα από αλουμινόχαρτο στην κατάψυξη για 2 ή 3 ώρες, έπειτα βάλτε τα κρύα φύλλα στα μάγουλα σας και στα φρύδια σας, και αφήστε τη χαλάρωση και την εγρήγορση να γεμίσουν το μυαλό σας.

Ακόμη και οι πόνοι στις αρθρώσεις σας μπορούν να θεραπευτούν από το αλουμινόχαρτο. Τυλίξτε την περιοχή που σας πονάει και περιορίστε τις κινήσεις σας. Αφήστε το αλουμινόχαρτο για 24 ώρες, ή κατά την διάρκεια του ύπνου. Επαναλάβετε την διαδικασία για 10 μέρες. Οι πόνοι θα εξαφανιστούν.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share