Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέταξε ένα γιαούρτι μέσα στη λεκάνη και έλυσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα!

Σωτήρια λύση!

6 Ιουλίου 2022 19:52
Πέταξε ένα γιαούρτι μέσα στη λεκάνη και έλυσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι πολλά τα προβλήματα σε θέματα καθαριότητας που βασανίζουν καθημερινά όλες τις νοικοκυρές, ένα εξ αυτών και η καθαριότητα της λεκάνης.

Πριν όμως σπεύσετε να αγοράσετε όλα τα καθαριστικά που σας υπόσχονται αστραφτερό μπάνιο και άμεση εξαφάνιση του πουριού απ' τη λεκάνη καλύτερα να ρίξετε μια ματιά στην κουζίνα σας μιας και η λύση βρίσκεται σε πιο φυσικά προϊόντα που ούτε καν πήγαινε το μυαλό σας. Η λύση λοιπόν στην καθαριότητα της λεκάνης κρύβεται στο γιαούρτι.

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται το γιαούρτι είναι αυτό που θα σας λύσει το πρόβλημα στη στιγμή και ανέξοδα. Ευτυχώς για εμάς είναι πολλά τα φυσικά προϊόντα και υλικά που κάνουν θαύματα σε θέματα καθαριότητας και μας λύνουν τα χέρια, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε ένα ποτήρι ξύδι στη λεκάνη σας.

Αν κάποιο γιαούρτι στο ψυγείο σας έληξε μη βιαστείτε να το πετάξετε στα σκουπίδια, απλά ρίξτε το μέσα στη λεκάνη. Αφήστε το όλη τη νύχτα και το πρωί βουρτσίστε το πουρί. Θα εκπλαγείτε από το πόσο θα έχει καθαρίσει!

Ξεβουλώστε τη λεκάνη της τουαλέτας σε 1 λεπτό με 2+1 βήματα - Αυτό είναι το «μυστικό» των υδραυλικών

λεκανη-καθαρισμα-γιαουρτι-6-7

Δεν χρειάζεται να το παραδεχτείτε αλλά σίγουρα σας έχει συμβεί έστω και μια φορά στη ζωή σας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας σας εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση των ειδικών. Άλλωστε δεν υπάρχει πιο ειδικός να σας πει πώς να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας από έναν υδραυλικό. Επίσης, αν βάζετε το χαρτί υγείας στο κάθισμα της τουαλέτας, τότε πρέπει να το σταματήσετε αμέσως!

Πρώτο Βήμα

Αν η τουαλέτα σας δεν έχει βουλώσει μόνο αλλά έχει αρχίσει να αυξάνεται και η στάθμη του νερού τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την παροχή του νερού έτσι ώστε να σταματήσει πριν φτάσει στο σημείο να ξεχειλίσει. Με λίγο καυτό νερό η τουαλέτα σας θα ξεβουλώσει στο λεπτό!

Δεύτερο Βήμα

Αφού σιγουρευτήκατε πώς δεν θα ξεχειλίσει η τουαλέτα σας, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. Ζεστάνετε σε ένα μικρό κατσαρολάκι νερό και αφού ζεσταθεί καλά, ρίξτε το μέσα στην τουαλέτα. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό των υδραυλικών. Κάνοντάς το αυτό μπορεί να μην χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσετε τουμποφλό. Αφήστε το ζεστό νερό να κάνει τη δουλειά του για μερικά λεπτά και η τουαλέτα σας θα είναι έτοιμη για χρήση και πάλι.

Τρίτο Βήμα

Αν το δεύτερο βήμα δεν έχει αποτέλεσμα και δεν λύσει το πρόβλημά σας, τότε η επόμενη επιλογή σας είναι να ρίξετε μέσα στη λεκάνη υγρό απορρυπαντικό πιάτων ή υγρό σαπούνι για τα χέρια. Αφού ρίξετε λίγο από αυτό περιμένετε για μερικά λεπτά και έπειτα τραβήξτε το καζανάκι (αφού ανοίξετε την παροχή του νερού). Το σαπούνι θα βοηθήσει επίσης να ξεβουλώσει η λεκάνη. Τώρα ξέρετε το μυστικό για να αντιμετωπίσετε μια βουλωμένη τουαλέτα σαν επαγγελματίας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share