Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Πλάκα κάνεις τώρα: Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και αυγό - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Απίστευτο!

19 Ιουνίου 2022 20:08
Πλάκα κάνεις τώρα: Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και αυγό - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι κι αν σου χάλασε η κουζίνα; Για όλα υπάρχουν λύσεις! Όπως ακριβώς λύση βρήκε κι αυτός ο άντρας για να φάει ένα τηγανητό αυγό!

Το αλουμινόχαρτο έχουμε ξαναπεί πως είναι καλός αγωγός της θερμότητας συνεπώς κρατάει τη θερμοκρασία χωρίς να καίγεται! Οι χρήσεις του είναι πολλές, μερικές από τις οποίες ούτε καν γνωρίζαμε και αποδείχθηκαν πραγματικά σωτήριες!

Αυτός ο άντρας τύλιξε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο σίδερο και πάνω έριξε ένα ωμό αυγό. Λίγα λεπτά αργότερα είχε το τέλειο τηγανητό αυγό! Η λύση που βρήκε ήταν πραγματικά ευφυέστατη!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο παρακάτω βίντεο:

Και μιας και είπαμε για τις σωτήριες χρήσεις του αλουμινόχαρτου, δες εδώ τι θα συμβεί αν σφίξεις στο χέρι σου ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Πάθαμε πλάκα με το κόλπο του: Έκοψε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το έβαλε στο κάτω μέρος του φούρνου

Το καθάρισμα του φούρνου είναι μια επίπονη, πολύωρη και βασανιστική δουλειά για όλες τις νοικοκυρές. Κι όμως, εμείς σας βρήκαμε τη λύση για να την κάνετε… παιχνιδάκι! Πώς; Μόνο με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο που για ακόμη μια φορά θα σας λύσει το πρόβλημα σας!

Αν σας αρέσει να ψήνετε πίτσα στη σχάρα του φούρνου, τότε θα γνωρίζετε πόσο μπελάς γίνεται το καθάρισμα το φούρνου. Μπορείτε όμως να το γλιτώσετε, αν στρώσετε στη σχάρα αλουμινόχαρτο, πάνω στο οποίο θα ψήσετε τη πίτσα. Μετά το ψήσιμο, απλά πετάξτε το και αντικαταστήστε το.

Έκαψε καφέ σε αλουμινόχαρτο έξω στον κήπο και απαλλάχτηκε από ένα βασικό πρόβλημα του καλοκαιριού

Ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα όλες τις εποχές του χρόνου. Γνωρίζατε ότι το κατακάθι του καφέ είναι πολύ χρήσιμο; Όχι για να το φάτε βέβαια, αλλά ως φυτικό λίπασμα και ως εντομοαπωθητικό! Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε αυτά τα κολλώδη, χημικά αντικουνουπικά σπρέϊ φέτος το καλοκαίρι.

Με την ευκαιρία δείτε τι πρέπει να τρώτε για να μην σας τσιμπάνε τα κουνούπια.

Αντί γι' αυτό, θα χρειαστείτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, έναν αναπτήρα και το κατακάθι του πρωϊνού καφέ σας. Το μόνο που θα κάνετε είναι να κάψετε τον καφέ και θα απαλλαγείτε από τα έντομα απολαμβάνοντας το υπέροχο άρωμα του καφέ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει το βίντεο που ακολουθεί με συμβουλές και κόλπα για το πώς θα το κάνετε σωστά. Θα δείτε τον άνθρωπο που το σκέφτηκε όλο αυτό, τον Thierry.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share