Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τυλίγει τα πόδια της με μερικές στρώσεις αλουμινόχαρτο και αυτό που συμβαίνει μια ώρα αργότερα είναι εκπληκτικό

Δώστε βάση!

24 Μαΐου 2022 21:11
Τυλίγει τα πόδια της με μερικές στρώσεις αλουμινόχαρτο και αυτό που συμβαίνει μια ώρα αργότερα είναι εκπληκτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι έχουμε αλουμινόχαρτο μέσα στα ντουλάπια της κουζίνα μας, αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχουμε σκεφτεί ότι αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ακόμη και στο σώμα μας.. Αντί να το χρησιμοποιείτε μόνο για το μαγείρεμα, ξεκινήστε να το χρησιμοποιείται και για άλλους λόγους οι οποίοι μπορούν να βελτιώσουν θέματα υγείας! Με αυτό λοιπόν μπορείτε να απομακρύνετε μικροκρυολογήματα, να καταπολεμήσετε την αϋπνία αλλά και να αντιμετωπίσετε και άλλα καθημερινά ζητήματα!

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το απίστευτο κόλπο για να διώξετε τα κουνούπια από τον κήπο σας με αλουμινόχαρτο.

Καταπολεμά την κόπωση

Η χρήση του αλουμινόχαρτου για την καταπολέμηση της κούρασης είναι μια μακραίωνη παράδοση που αναγνωρίζεται από τους ειδικούς σε όλο τον κόσμο! Ξεκινήστε λοιπόν, τοποθετώντας αρκετά φύλλα αλουμινόχαρτου στην κατάψυξη για 2-4 ώρες. Στη συνέχεια εφαρμόστε τα φύλλα στο πρόσωπό σας (ειδικά στα μάγουλα ή τα βλέφαρα σας) και αφήστε τα εκεί μέχρι να αισθανθείτε το μυ να χαλαρώνει εντελώς! Μόλις αφαιρέσετε το αλουμινόχαρτο, θα παρατηρήσετε ότι τα συμπτώματα της κόπωσης και της αϋπνίας έχουν εξαφανιστεί!

Απαλύνει το πόνο στις αρθρώσεις

Το αλουμινόχαρτο είναι φανταστικό για τη θεραπεία επώδυνων καταστάσεων όπως της αρθρίτιδας, της ουρικής αρθρίτιδας, της ισχιαλγίας και του πόνου της φτέρνας! Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη μέθοδο, αρχίστε με το τύλιγμα του αλουμινόχαρτου γύρω από την πιο επώδυνη περιοχή του σώματος σας και χρησιμοποιήστε ένα ιατρικό επίδεσμο προκειμένου να μην φύγουν τα φύλλα του αλουμινόχαρτου. Αφήστε τον επίδεσμο στη θέση του όλη τη νύχτα (ή ενώ χαλαρώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας). Επαναλάβετε αυτό για 10-12 ημέρες, και στη συνέχεια, κάνετε ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων. Αν ο πόνος επιμένει, επαναλάβετε τη θεραπεία μέχρι ο πόνος να εξαφανιστεί!

Τυλίγει τα πόδια της με μερικές στρώσεις αλουμινόχαρτο και αυτό που συμβαίνει μια ώρα αργότερα είναι εκπληκτικό

Ανακουφίζει από νέα εγκαύματα

Δεν είναι αρκετά γνωστό ότι τα στοιχεία του αλουμινόχαρτου μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των εγκαυμάτων καλύτερα από πολλές άλλες μεθόδους. Το Πανεπιστήμιο του Wisconsin συμβουλεύει ακόμα και τους γιατρούς που ασχολούνται με τραύματα να βάζουν στα νέα εγκαύματα αλουμίνοφύλλα! Για να θεραπεύσετε τις πληγές εγκαυμάτων ξεκινήστε από το πλύσιμο με κρύο νερό της περιοχής και στη συνέχεια στεγνώστε τη με ένα μαλακό πανί. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα αλοιφής για εγκαύματα, και βάλτε από πάνω μια αποστειρωμένη γάζα. Μετά από αυτό, τυλίξτε τη γάζα με αλουμινόφυλλα και στερεώστε τα με έναν ιατρικό επίδεσμο. Κρατήστε το περιτύλιγμα στη θέση του μέχρι να παρατηρήσετε ότι ο πόνος έχει υποχωρήσει!

Εξαφανίζει τους "φανταστικούς" πόνους

Εάν έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού ή αντιμετωπίζετε πόνους φαντάσματα τους οποίους δεν μπορείτε να εξηγήσετε, τα φύλλα αλουμινόχαρτου μπορεί να είναι η απάντηση στις προσευχές σας! Μπορείτε να απαλύνετε αυτή την επώδυνη περίοδο τυλίγοντας μερικά φύλλα αλουμινόχαρτου γύρω από το προσβεβλημένο άκρο. Φροντίστε να μέινουν στη θέση τους, χρησιμοποιώντας ένα ιατρικό επίδεσμο και μόλις παρατηρήσετε ότι ο πόνος έχει υποχωρήσει, μπορείτε να αφαιρέσετε τα φύλλα!

Μπορεί να σας κάνει να απαλλαγείτε από κοινά κρυολογήματα

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα του κρυολογήματος ή της εποχικής γρίπης χωρίς να πάρετε αντιβιοτικά! Βάλτε 5-7 στρώσεις αλουμινόχαρτου στα πόδια σας, και αφήστε τες να μείνουν στα πόδια σας για μια ώρα πριν τις αφαιρέσετε. Στη συνέχεια, αφήστε τα πόδια σας να αναπνεύσουν για δύο ώρες και, επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλες 5-7 στρώσεις αλουμινόχαρτου. Δώστε στα πόδια σας ένα άλλο δίωρο διάλειμμα και επαναλάβετε τη διαδικασία άλλη μια φορά! Κάνετε αυτό για επτά ημέρες, ή μέχρι να νιώσετε οτι αισθάνεστε καλύτερα!

Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιούμε το αλουμινόχαρτο μόνο στο μαγείρεμα; Με τους παραπάνω λόγους, από εδώ και πέρα θα βλέπετε το αλουμινόχαρτο με άλλη ματιά!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share