Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Γυαλίστε τα κοσμήματά σας με απορρυπαντικό πιάτων και άλλο 1 υλικό - Απίστευτο απότελεσμα

Θα πάθετε πλάκα!

10 Ιανουαρίου 2022 09:32
Γυαλίστε τα κοσμήματά σας με απορρυπαντικό πιάτων και άλλο 1 υλικό - Απίστευτο απότελεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα κοσμήματα έχουν υψηλή θέση στη καρδιά των γυναικών και για αυτό πρέπει να τα περιποιούμαστε για να δείχνουν πάντα αστραφτερά. Παράλληλα, δείτε πως θα κάνετε το μπάνιο σας να αστράφτει.

Με αυτό το απίστευτο κόλπο με απορρυπαντικό πιάτων και σόδα(αναψυκτικό) θα κάνετε τα κομήματα σας να λάμπουν και να τα προσέχουν όλοι!

Βήματα

  • Αναμείξτε λίγο υγρό πιάτων και σόδα (αναψυκτικό). Οι φυσαλίδες θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση της βρωμιάς, ακόμα και στις πιο μικροσκοπικές σχισμές.
  • Μουλιάστε το κόσμημα για πέντε λεπτά μέσα στο μείγμα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να τρίψετε κάθε επίμονο λεκέ.

μαγειρικη σοδα

Λιπαροί λεκέδες στα ρούχα - Δεν φαντάζεστε πως μπορείτε να τους εξαφανίσετε

Μόλις έπεσε λίγο μαρούλι από τη σαλάτα σου στο πουκάμισό σου; Μην πανικοβάλλεσαι! Υπάρχει άμεση και δραστική λύση και θα τη βρεις στη κουζίνα σου.

Ρίξε λίγο απορρυπαντικό πιάτων πάνω του και ξέπλυνέ το με νερό. Ο λεκές θα φύγει αμέσως και έτσι δε θα χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία να το πλύνεις στο πλυντήριο. Παράλληλα, με αυτό το τρόπο θα κάνετε το μπάνιο σας να αστράφτει από καθαριότητα.

Θα μας θυμηθείς!

λεκέδες-λάδι

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share