Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Έβαλε ένα φίλτρο καφέ στο τηγάνι - Θα το κάνετε συνέχεια όταν δείτε τι συμβαίνει

Δεν πάει το μυαλό σας

2 Δεκεμβρίου 2021 22:27
Έβαλε ένα φίλτρο καφέ στο τηγάνι - Θα το κάνετε συνέχεια όταν δείτε τι συμβαίνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συμβουλή τόσο έξυπνη και πρακτική που δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως δεν την είχαμε σκεφτεί πιο πριν, και η οποία θα σας λύσει τα χέρια. Τι θα συμβεί αν βάλετε στο τηγάνι πένα φίλτρο καφέ;

Οι συμβουλές αυτές για χρήσεις των φίλτρων του καφέ πραγματικά θα σας εκπλήξουν!

Μπορεί να μην το έχετε καταλάβει, αλλά τα φίλτρα του καφέ είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στην διάθεσή σας. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε και θα καταλάβετε!

Βάλτε ένα ανοιχτό φίλτρο πάνω από το τηγάνι αφού το πλύνετε. Θα τραβήξει την υγρασία και θα σταματήσει τη σκουριά να αναπτυχθεί.

Αν έχετε τηγάνι που φέρει αυτή την ένδειξη, την οποία θα δείτε εδώ, πρέπει να το πετάξετε αμέσως και να μην το αγνοήσετε.

Σε ένα τηγάνι ρίχνει οδοντόκρεμα και σαπούνι! Αυτό που γίνεται στην συνέχεια είναι σοκαριστικό...

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε ένα πείραμα με ένα ζεστό τηγάνι και αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, όπως το σαπούνι και η οδοντόκρεμα. Είχατε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει όταν βάζεις σε ένα ζεστό τηγάνι κάποιο από αυτά;

Ας υπενθυμίσουμε ότι η οδοντόκρεμα έχει και άλλες χρήσεις πέρα από την καθαριότητα και την φροντίδα της υγιεινής των δοντιών. Μπορείτε να βάλετε λίγη από αυτή στο χέρι σας και στην συνέχεια να το δέσετε με έναν επίδεσμο. Έτσι θα απαλλαγείτε από προβλήματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους!

Να σημειώσουμε ότι παρά τις πολλαπλές χρήσεις της, σίγουρα δεν τρώγεται, και το τηγάνισμα της στο βίντεο είναι ξεκάθαρα ένα πείραμα και δεν αποτελεί κάποια συνταγή μαγειρικής!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share