Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τύλιξε με αλουμινόχαρτα τα πόμολα από όλα τα συρτάρια - Ο λόγος θα σας καταπλήξει

Απίστευτο!

17 Οκτωβρίου 2021 15:53
Τύλιξε με αλουμινόχαρτα τα πόμολα από όλα τα συρτάρια - Ο λόγος θα σας καταπλήξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως γνωστόν οι χρήσεις του αλουμινόχαρτου είναι πάμπολλες και κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κι από μια καινούρια. Τι μπορεί να κάνει όμως λίγο αλουμινόχαρτο τυλιγμένο στα πόμολα από τα συρτάρια; Αυτή δεν είναι η μόνη νέα ανακάλυψη που κάναμε σχετικά με το αλουμινόχαρτο, δείτε εδώ μερικές ακόμη χρήσεις του που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε.

Έστω λοιπόν ότι αποφασίζεις να βάψεις ένα δωμάτιο ή ένα έπιπλο αλλά δεν θέλεις να λερώσεις τα πόμολα ή τους μεντεσέδες ή ακόμη και τα πόδια μιας καρέκλας ή ενός τραπεζιού.

αλουμινόχαρτο πόμολα

Τύλιξε τα όλα με αλουμινόχαρτο, που φοριέται και αφαιρείται εξίσου εύκολα. Στην επόμενη μικρή ή μεγάλη ανακαίνιση που θα θελήσεις να κάνεις μην μπεις στον κόπο να αγοράσεις ειδικά προστατευτικά, η λύση βρίσκεται στο συρτάρι της κουζίνας σου.

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο ένα πιρούνι - Η σωτήρια λύση για το κάμπινγκ

Το αλουμινόχαρτο είναι ένα προϊόν που δεν λείπει από κανένα σπίτι μιας και είναι ένα πραγματικό εργαλείο! Οι χρήσεις του αμέτρητες και συνεχώς μαθαίνουμε κι άλλες που κάθε φορά μας αφήνουν άφωνους. Ωστόσο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τυλίξετε μία μία τις τούφες των μαλλιών σας με αλουμινόχαρτο!

Μια ακόμη ανακαλύψαμε σήμερα και δεν γινόταν να μην τη μοιραστούμε μαζί σας.

Αν αποφάσισες αυτό το καλοκαίρι να κάνεις κάμπινγκ και σου δεν έχεις μαζί σου πιρούνι χρησιμοποιείς ένα κουτάλι, Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο τι μπορείς να κάνεις;

Η λύση είναι απλούστατη και βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο.

Τυλίγεις λοιπόν ένα πιρούνι σφιχτά με ένα αλουμινόχαρτο και στο λεπτό έχεις ένα έτοιμο και πολύ χρηστικό κουτάλι! Πανέξυπνο;

Δες περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου που θα σας λύσουν τα χέρια!

Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα - Αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας... Ο λόγος;

Τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργειες. Ορισμένα πράγματα προσελκύουν ορισμένες ενέργειες, σαν να ήταν μαγνήτες. Μπορείτε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, να μαγνητίσετε χρήματα!

Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα, αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας ή στην ταμειακή σας μηχανή. Θα σας βοηθήσει στην προσέλκυση του χρήματος. Επίσης, το Athensmagazine.gr, μετά το απόλυτο κόλπο με το αλουμινόχαρτο στα δόντια, θα σας παρουσιάσει το πιο χρήσιμο μυστικό για το καλοκαίρι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο καφέ και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share